Sport
NAŠIČANI SLAŽU MOMČAD

Od sljedeće sezone dres NEXE-a nosit će i Ivan Dumenčić
Objavljeno 25. travnja, 2019.
Iako je aktualna sezona još u tijeku, u Rukometnom klubu NEXE već naveliko gledaju prema sljedećoj. U Našicama slažu momčad, pa je iz kluba stigla potvrda kako će dres NEXE-a od sljedeće sezone nositi sadašnji igrač Dubrave Ivan Dumenčić. Taj 28-godišnjak igra srednjeg vanjskog, trenutačno je igrač Dubrave, no ima veliko europsko iskustvo.

- Presudan u mom dolasku bio je trener Hrvoje Horvat. Razgovarali smo, a s obzirom na to da mi je već bio trener u Dubravi, odlučio sam napraviti taj korak. Horvat mi je rekao kako me vidi u klubu kao i moju ulogu, to mi odgovara i odlučio sam prihvatiti ponudu NEXE-a. Pratim već duže vrijeme klub, gledam utakmice NEXE-a, pa mi i to pomaže da se što prije uklopim kada dođem. Mislim da s prilagodbom neće biti problema - istaknuo je Dumenčić koji je nakon Frana Milete i Gianfranca Pribetića postao treće NEXE-ovo pojačanje za sljedeću sezonu.

U dolasku je pomogao trener Horvat, ali i reputacija našičkog kluba koja je već bolja i veća.

- RK NEXE posljednjih je godina izrastao u jedan veoma ozbiljan klub na hrvatskoj sceni, ali i šire. Motivira me igranje tih velikih i ozbiljnih utakmica SEHA lige i EHF kupa. Uz sve to želim postati član i dio ovako zdravog projekta i zdrave okoline kakva se može doživjeti u RK NEXE-u - poručio je Dumenčić. I. Li.
Možda ste propustili...

PLAY-IN NA NBA PARKETIMA

Sixersi na Knickse, Miami na popravni

ODBOJKAŠI S DRAVE IGRAT ĆE ZA NASLOV PRVAKA DRŽAVE

Mursaši dobili majstoricu u Kašteli za reprizu lanjskog finala

Najčitanije iz rubrike