Novosti
PREDSJEDNIŠTVO HDZ-A

Plenković o Brkiću: Institucije trebaju nastaviti sa svojim aktivnostima
Objavljeno 23. travnja, 2019.
Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić nakon trosatne sjednice Predsjedništva HDZ-a rekao je novinarima samo kako je "sve super". "Sve je super, kao što vidite, živ sam i zdrav", rekao je Brkić. Na pitanje je li netko od članova užeg Predsjedništva tražio da odstupi s neke od funkcija odgovorio je kako "nema nikakvih odstupanja". Komentirajući nagađanja da će napustiti HDZ, Brkić je poručio: "Nikada."


Andrej Plenković, premijer i predsjednik HDZ-a, izjavio je kako je na sjednici pokrenuo pitanje Brkića. "Pokrenuo sam pitanje potpredsjednika Hrvatskog sabora Milijana Brkića, on je iznio svoj stav, a mi smo zaključili kako institucije RH trebaju nastaviti sa svojim aktivnostima, kao što to čine, zakonito i neovisno. Vidjet ćemo kako će se dalje ta priča razvijati", kazao je Plenković.
Ministar gospodarstva Darko Horvat rekao je da na sjednici nije bilo nikakvih drastičnih odluka, da se nije raspravljalo o pojedincima te da nema razloga za hajku. "Kolega Brkić nije bio napadnut niti se trebao braniti", ustvrdio je. H
Možda ste propustili...

DOMOVINSKI POKRET:

Nećemo vas iznevjeriti

ZAŠTITA PRIRODE I OKOLIŠA U MEDIJIMA

Velebitska degenija za najbolje novinarske radove

GEOPOLITIČKE OKOLNOSTI I EUROPLJANI

Više od 80 posto hrvatskih građana naklonjeno EU-u

Najčitanije iz rubrike