Crna kronika
POŽARI TIJEKOM PRODUŽENOG VIKENDA

U Goli izgorio pogon tvornice papirnatih vrećica
Objavljeno 22. travnja, 2019.
KOPRIVNICA - Potpuno je izgorio pogon tvornice Eko papir u Goli za proizvodnju papirnatih vrećica. Požar je izbio u ponedjeljak rano ujutro, a kada su stigi policajci, vatra je već bila u razbuktaloj fazi. Srećom, u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a gasili su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica i više dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Dan prije izbio je požar u stanu u Brinjskoj ulici 2 u Zagrebu, a nakon intervencije 14 vatrogasaca i četiri vozila zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe brzo je lokaliziran i nije se proširio izvan stana. Nažalost, dvije osobe, podstanari u stanu 70-godišnjaka u dobi od 62 i 56 godina, nagutale su se dima te im je pružena hitna medicinska pomoć. Iz policije saznajemo da im je liječnička pomoć pružena u KB-u "Sestre milosrdnice". Zagrebački vatrogasci dojavu o požaru dobili su u 6.55.

U petak oko 21.30 u Velikoj Gorici, Zavrtnica, zbog poroznosti metalne dimovodne cijevi izbio je požar na gorivim dijelovima oko dimnjaka. Zapalilo se krovište kuće 64-godišnjaka, koje je izgorjelo. Vlasniku je zbog udisanja dima liječnička pomoć pružena u Klinici za plućne bolest. U petak je dvadesetak kaštelanskih vatrogasaca gasilo požar koji je buknuo u ugostiteljskom objektu kod hotela Palace u Kaštel Starom, no srećom, u ovom požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Požar je buknuo u 20.40, a riječ je o plažnom objektu koji se nalazi u samoj blizini hotela Palace. S.Lacić/H

 
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike