Sport
NK OSIJEK II

Grnja se nema namjeru braniti u Varaždinu
Objavljeno 20. travnja, 2019.
Nogometaše Osijeka II čeka najteže gostovanje u drugom dijelu sezone. Oni će u subotu na noge zahuktalom Varaždinu, koji se nalazi u nizu od pet utakmica bez poraza (četiri pobjede i remi), koji ih je doveo na samo bod zaostatka za liderom drugoligaške konkurencije Šibenikom. Posve je jasno kako Varaždinci sanjaju prvoligaški san, a ako ga žele ostaviti na realnim protiv Osječana moraju uzeti sva tri boda. I bit će pod pritiskom zbog toga, što je dobra vijest za Ronalda Grnju i njegove "poletarce" koji nemaju takvih imperativa. Jedini je cilj Osječana predstaviti se u što boljem izdanju.


- Varaždin je odličan ovog proljeća i ozbiljan je kandidat za izravni plasman u prvoligaško društvo, pa će nam taj susret biti baš dobar izazov. Mi smo u fazi selekcije momčadi za sljedeću sezonu. Naravno, to ne znači kako nas rezultat uopće ne zanima, ali nam nije prioritet, pa pritiska nemamo. Naš je jedini cilj svaku sljedeću utakmicu odigrati bolje nego onu prethodnu, i tome ćemo težiti i protiv Varaždina. Domaćin je favorit, ali nemamo namjeru doći tamo s izraženim defenzivnim gardom. Probat ćemo igrati i nadigravat se koliko god više budemo mogli - kaže Ronald Grnja, trener Osijeka II.


Treba još podvući kako Osijek II ovog proljeća s gostovanja nije donio ni boda. Kao gosti gubili su od Sesveta (3:1), Lučkog (1:0) i Hajduka II (3:1), a sada je pred njima najteži domaćin. Velika će stvar već biti ako uspiju ostati neporaženi.


Vjerojatni sastav: Barešić, Ćosić, Gačić, Radeljić, Hudeček, M‘Pinda, Soldić, Todoroski, Kolega, Todorov, Durdov.
Utakmica Varaždin - Osijek II igra se na varaždinskom stadionu u subotu s početkom u 16.3. D.Keler
Možda ste propustili...

MALA ODBOJKA NA REGIONALNOJ RAZINI

Rivalima motiv za dalje, Mursi primat

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

Vodeći trojac traži bodove na gostujućim terenima

Najčitanije iz rubrike