Novosti
PRIZNANJE STRUKE ZA HRVATSKU POŠTU

“Žuti klik” je web trgovac godine
Objavljeno 20. travnja, 2019.
Na najvećem natjecanju internetskih trgovaca u regiji "Web trgovac godine 2019.", "Žuti klik", internetska trgovina Hrvatske pošte, osvojio je nagradu u kategoriji "Web Shopping Mall". "Žuti klik" stekao je nagradu na natjecanju koje je ove godine okupilo čak 195 internetskih trgovina.

"Dobiti ovakvo priznanje već u drugoj godini rada velik je vjetar u leđa Hrvatskoj pošti i zato zahvaljujem svim kolegicama i kolegama na njihovu doprinosu", izjavio je predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo. Nagradu je u ime Hrvatske pošte na svečanoj dodjeli u sklopu konferencije Ecommerce Day 2019. 17. travnja 2019. preuzela Marijana Miličević, izvršna direktorica Ureda za korporativni marketing i razvoj. Miličević je tom prilikom prvo zahvalila timu koji je od početka radio na tom strateškom projektu: "Ova nam je nagrada potvrda da se razvijamo u dobrom smjeru te je ujedno i dodatan motiv da nastavimo graditi nove vrijednosti za naše korisnike kako bismo im trajno ostali preferencijalni partner u kupnji i dostavi proizvoda na kućne adrese."

"Žuti klik" se u protekloj godini pozicionirao kao prepoznatljivo i sve popularnije mjesto za kupnju na hrvatskom online tržištu, a što potvrđuje i ova prestižna nagrada. Zabilježen je solidan rast u ostvarenom prometu, broju kupaca i narudžbi te asortimanu proizvoda. Još brži rast prodajnih rezultata postignut je u prvim mjesecima ove godine. Ukupan broj narudžbi u siječnju i veljači povećao se za više od 80 posto u odnosu prema istom razdoblju lani. Na "Žutom kliku" kupuje više od 65 tisuća korisnika, a njihov broj raste svakim danom. Pretežito je riječ o populaciji u dobi između 25 i 44 godine (62 %), a većinu kupaca čine žene (56 %). Najpopularnija je kupnja preko mobitela, pa čak 62 % kupaca internetskoj stranici www.zutiklik.hr pristupa upravo s pomoću pametnih telefona. I.Sl.
Možda ste propustili...

U RAFINERIJI NAFTE RIJEKA

Pokretanje proizvodnje

HRVATSKA NARODNA BANKA

Snažan rast kreditiranja