Mozaik
OSJEČKI HIP-HOPER NA JARUNU

Kandžija sa svojim Golim ženama stiže na pozornicu INmusic festivala
Objavljeno 20. travnja, 2019.
Jedan od najboljih domaćih hip-hop izvođača, Osječanin Kandžija, sa svojim Golim ženama stiže na jarunsku pozornicu INmusic festivala. Kandžija iza sebe ima više od deset godina karijere te nekoliko albuma, što samostalnih, što s Golim ženama. Nakon albuma Nema labavo iz 2015. godine i rasprodanih koncerata diljem Hrvatske i regije Kandžija je prošle godine iznenadio fanove objavom soloalbuma Beton bez prethodne najave, s kojeg je objavio singlove "Grah" i "Trube". Album je pohvalila kritika i struka, a najavio je i novo studijsko izdanje koje će objaviti do kraja godine. Novi album najavljen je singlom "Magična butra", a uskoro publika može očekivati i novi materijal iz radionice Kandžije i Golih žena, koji će predstaviti i publici na INmusic festivalu.

Kandžija i Gole žene se na INmusic festivalu pridružuju impresivnom line-upu koji uključuje The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, Johnny Marr, LP, Kurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi Tukker, Santigold, Peter Bjorn and John, Skindred, Zeal & Ardor, Fontaines D.C., Black Honey, Gato Preto, Siddhartu, The Ills, Run Sofa, Mangroove te Edi East Trance Bluesu uz još mnoga glazbena imena i iznenađenja.

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine uz podršku OTP banke Hrvatska koja i u 2019. godini omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. U prodaji su trodnevne ulaznice za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti preko službenog INmusic webshopa po cijeni od 549 kn, a trodnevne festivalske ulaznice još uvijek možete nabaviti u ograničenom broju u više od 140 poslovnica OTP banke Hrvatska i u Dirty Old Shopu po cijeni od 499 kn. Kamperske ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo preko festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn do isteka zaliha. T.K.
BIRAJU SE MLADI hrvatski i slovenski BENDOVI ZA BREAKTHROUGH INMUSIC
Pored vrhunskih svjetskih glazbenih imena, INmusic je oduvijek imao nos za pulsirajuću scenu mladih izvođača koji su spremni svojom svježinom, energijom i odlučnošću ubrizgati potrebnu injekciju adrenalina na regionalnu glazbenu scenu. INmusic breakthrough 2019. još jednom je pružio sjajnu priliku novim talentima da zasviraju na glavnoj pozornici najvećega hrvatskog open-air festivala, a u odabiru najboljih sudjeluje nekoliko glazbenih portala, koji će na svojim službenim kanalima objaviti top 5 finalista po odabiru redakcija. Prvih pet finalista s najviše glasova i najboljim rezultatom po svim selekcijama stručnog žirija glazbenih portala bit će objavljeni na službenim stranicama INmusic festivala i društvenim mrežama uz poziv publici da glasa za svoje favorite. Finalist s najvećim brojem glasova publike bit će proglašen pobjednikom natječaja INmusic breakthrough 2019.
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike