Sport
IZ NK ISTRA 1961 PORUČUJU

Dolazi odličan gost, ali moguća je i senzacija
Objavljeno 19. travnja, 2019.
Današnji prvenstveni susret na Drosini u kojemu će nogometaši Istre 1961 ugostiti Osijek bit će za trenera zeleno-žutih Igora Cvitanovića posebna utakmica. Rođenom Osječaninu ovo će biti sedma utakmica na pulskoj klupi, a još uvijek s igračima nije proslavio trobod. Ima tek jedan remi, onaj u Koprivnici kad su Puljani u sudačkoj nadoknadi od 3:1 došli do 3:3. No Cvitanović danas kreće u potragu za punim plijenom, i to protiv svog bivšeg kluba.

- Za mene je ovo jedna od posebnijih utakmica. Igram protiv kluba u kojemu sam počeo prve nogometne korake, gdje sam prošao kompletnu školu nogometa, pa to je klub iz mog rodnog grada. Naravno da zbog svega toga utakmicu doživljavam emotivnije nego ostale - pojasnio je trener Istre 1961.

- O Osijeku mogu reći da su igrači dolaskom Dine Skendera na kormilo dobro reagirali, nalaze se u pobjedničkom ritmu i njihovi igrači su iznimno opasni i kvalitetni. Znamo samo da moramo biti na svom maksimumu ako želimo nešto napraviti.

Nema sumnje da je Cvitanović dobro prostudirao momčad iz rodnog grada, a napokon će imati na raspolaganju gotovo kompletan igrački kadar.

- Neće konkurirati samo Bosančić koji se oporavlja od ozljede, Caicedo još mora napraviti neke liječničke preglede i Burić koji je igrao za juniore u utorak u Splitu. Svi ostali su u konkurenciji, najavio je Cvitanović. R. C.

Ivana Liović
Najčitanije iz rubrike