TvObzor
ASLI ENVER: NJEZIN JE ŽIVOT PRAVA SAPUNICA

Zvijezda turskih sapunica nakon brojnih ljubavnih nedaća zaručila se s Muratom
Objavljeno 19. travnja, 2019.
Asli i Murat Bozom upoznali su se i zaljubili na snimanju filma ‘’Brate moj’’ 2016., i to godinu dana nakon što se glumica razvela od manekena Birkana Sokullua

Kako javljaju turski mediji, zvijezda serije ‘’Istanbulska nevjesta’’ Asli Enver zaručila se s glazbenikom Muratom Bozom. Naime, objavljene su fotografije na kojima se vidi da Asli i Murat nose zaručničko prstenje. ‘’Istina je da smo se pomirili. Želimo si dati drugu priliku’’, rekao je par, a mediji ih otad ne ostavljaju na miru.

Pomirba i ucjena
No, put do zaruka za Asli nije bio lagan. Murat ju je prošlog ljeta ostavio pod izgovorom da nije spreman za brak te je promijenio broj telefona i otišao u Miami. Nakon njegova odlaska glumica se odselila iz zajedničkog stana u Istanbulu te je ljubavne rane pokušala zaliječiti poslom. Ipak, početkom siječnja par se pomirio, a navodno ju je glazbenik molio da mu oprosti. Sada se šuška da je zapravo Asli prihvatila pomirenje s Muratom pod uvjetom da se vjenčaju. Par je nakon pomirenja odlučio da ne govori o svom odnosu, pa tako ni vijest o zarukama nisu potvrdili, ali ni demantirali.

– Sve se u ljubavi vrti oko ljubavi. Lijepo je voljeti i biti voljen. Sama ljubav je topla riječ. Kako bismo zaštitili naš odnos, odlučili smo o njemu ne govoriti. Ali mogu reći sljedeće: da se ne volimo, ne bismo bili zajedno – izjavio je Murat.

Iako je pomirenje s Muratom unijelo radost u njezin život, Asli se ponovo našla u neugodnoj situaciji. Muratova majka navodno priželjkuje da njezin mezimac ostavi Asli i pronađe ženu koja će ga biti dostojna. To je iznenadilo javnost jer su Nedret i Asli donedavno bile nerazdvojne te su često objavljivale zajedničke fotografije.

Izgubljena vjera
– Nedret je bila tužna kad joj je Murat rekao da je prekinuo s Asli. Tada je činila sve što je mogla da ih pomiri, ali njezini napori nisu urodili plodom. No kad su se pomirili, shvatila je da Enver nije žena za njezina sina, i to kad su mediji počeli pisati da pokušava osvojiti oženjenog Ozcana Deniza. Počela je misliti da je Asli žena lakog morala, a njezine stavove dodatno su rasplamsali napisi da Asli mijenja muškarce kao čarape - govori izvor koji ističe da je Nedret bila šokirana kad je doznala da se njezin sin vratio u naručje bivše zaručnice.

Unatoč tome što buduća svekrva ne odobrava izbor svog sina, Asli ne namjerava odustati od muškarca kojeg, kako kaže, voli više od ičega.

– Što ga više upoznajem, više ga volim. Emo­tivan je, duhovit, zaštitnički nastrojen i realan. Ne samo prema meni, nego i prema svim voljenima. Inteligentan je, uživam u razgovoru s njim. Željela bih da zauvijek bude dio mog života. On je moja najveća snaga - govori Asli koja priznaje da joj je najteže razdoblje u životu bio upravo prekid s Muratom.

Podsjećamo, Asli i Murat upoznali su se i zaljubili na snimanju filma ‘’Brate moj’’ 2016., i to godinu dana nakon što se glumica razvela od manekena Birkana Sokullua. Tada, razočarana u bivšeg muža, izjavljivala je da više ne vjeruje u ljubav, međutim, mišljenje je promijenila nakon što je upoznala Murata. Nikada nije krila koliko je zaljubljena, često izjavljujući da je Murat onaj pravi te da se u budućnosti vidi kao majka njegove djece.

Adrian ANDREJEK
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike