Mozaik
GOLEM INTERES ZA FESTIVAL

Sea Star: Na Wu-Tang dolaze fanovi iz 30 zemalja Europe
Objavljeno 18. travnja, 2019.
Jednodnevne ulaznice po 149 kn vrijedit će najdulje 24h u akciji 24. travnja

Najava dolaska najveće hip-hop grupe u povijesti, velikog Wu-Tang Clana, na ovogodišnji umaški Sea Star festival, izazvala je nezapamćenu navalu na ulaznice iz više od 30 zemalja Europe, ali i s drugih kontinenata! Ponukani ovom izuzetnom situacijom organizatori razmišljaju o povećanju festivalske zone u laguni Stella Maris, jer se očekuje se da će ovogodišnje izdanje festivala privući znatno više publike nego prethodne godine!

Veliki popusti
Specijalno za domaću i regionalnu publiku Sea Star festival pripremio je još jednu fantastičnu šansu kako bi svatko imao priliku zakucati 24. i 25. svibnja u svom kalendaru. Na točno mjesec dana do otvaranja festivalskih vrata u srijedu, 24. travnja, u 10h, počinje jedinstvena ponuda jednodnevnih ulaznica po nevjerojatnoj poklon-cijeni od 149 kn i uštedu od čak 50 % od finalnog iznosa! Akcija službeno traje samo 24 sata, ali po iskustvu iz prethodnih godina može se očekivati da će ulaznice prema poklon-cijeni biti razgrabljene za samo nekoliko sati.

- Sjajno je vidjeti kako je najava dolaska Wu-Tanga, kao i Nine Kravitz i Sven Vatha, pokrenula publiku na svim meridijanima i paralelama planeta. Osim golemog interesa, nama je iznimno važno da Sea Star, kao i Exit festival, uvijek ostane dostupan domaćoj i regionalnoj publici te stoga samo na lokalnom tržištu nudimo mogućnosti kupnje ulaznica s izuzetno velikim popustima, kao što je u slučaju početka prodaje jednodnevnih karata. Svi koji žele iskoristiti ovu fantastičnu mogućnost trebaju biti pripravni, jer se očekuje da će ovaj kontingent karata biti razgrabljen za samo nekoliko sati – izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita i Sea Stara.

Pod vedrim nebom
Osim slavnog Wu-Tang Clana dobitnu kombinaciju lineupa Sea Stara čine pomno selektirana imena elektronske, hip-hop i rock-scene kojima će se u sljedećim danima pridružiti još velikih imena. Podsjetimo, u petak, 24. svibnja, nastupit će elektronski otac Sven Vath, karizmatična techno liderica Nina Kraviz i nadolazeća zvijezda Ilario Alicante koji će lagunu pretvoriti u najveći klub na otvorenom, dok će party prema hip-hopu i trapu u suradnji s brendom Drito skrenuti opaka postava koju predvodi rapidno rastuća britanska trap zvijezda IAMDDB, Vojko V, osječki Krankšvester, High5, Fox, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljano. Subotnje udaranje po hip-hopu i show za pamćenje pripremaju Wu-Tang Clan, punokrvni punk rock-kaos dostavit će Hladno pivo, a elektronska selekcija koju čine Mahmut Orhan, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique, osigurava uzbudljivu klupsku atmosferu pod vedrim nebom.

Uz jednodnevne ulaznice koje se lansiraju 24. travnja, u prodaji će se naći i jednodnevni VIP Gold po 400 kn, a osim njih u ponudi se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 259 kn, uz uštedu od 35 % od konačne cijene te festivalski VIP Gold ulaznice po 750 kn. Kupiti se mogu na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com. Sea Star festival održat će se 24. i 25. svibnja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

Najčitanije iz rubrike