Sport
NK OSIJEK II

Namučili se s Kustošijinim
defanzivnim blokom
Objavljeno 16. travnja, 2019.
Osijek II kao da u stopu slijedi prvu momčad. I jedni i drugi drže treće mjesto u svojim ligama, a u prošlom kolu postigli su i rezultatski identične pobjede s 2:0. Druga momčad bijelo-plavih tako je nastavila tradiciju nepobjedivosti u Gradskom vrtu. Od deset gostiju samo su dva (Lučko i BSK) uspjeli osječki stadion napustiti neporaženi s bodom u džepu. Svi ostali su položili oružje. Kustošija je bila tvrd orah koji je načeo nestašni povratnik na teren Petar Bočkaj iz slobodnog udarca u samom finišu prvog poluvremena, a razbio ga je u završnici agilni Mile Todorov. Inače, trener Ronald Grnja za taj je susret imao na raspolaganju tri prvotimca, jer su uz amnestiranog Bočkaja još zaigrali Ćavar i Kamenar. No, svejedno gosti iz Zagreba su se dobro branili.

- Kustošija nam je pružila stvarno jak otpor. Znali smo kako će prijetiti iz protunapada i dobro smo odgovorili na taj izazov. U napadu smo bili strpljivi i uporni za što smo na kraju nagrađeni zasluženom pobjedom - rekao je Ronald Grnja, trener Osijeka II.

Ako treba istaknuti nekog pojedinca onda je to Mile Todorov. Čovjek je dobio sedam minuta za igrati, ali je u tom vremenu stigao napraviti mnogo nereda u obrani gostiju. Ne samo što je zabio pogodak koji je riješio pitanje pobjednika, nego je i prije toga svojom agilnošću i pokretljivošću dao nužan dodatni impuls igri osječke momčadi.

Treneru Ronaldu Grnji i njegovoj momčadi u sljedećem kolu dolazi pravi izazov. Osječani će, naime, biti gosti zahuktalog Varaždina koji se bori za prvu poziciju i izravni ulazak u elitu. D.Keler
Možda ste propustili...

VAŽAN DOMAĆI ISPIT RUKOMETAŠICA OSIJEKA

Protiv Zameta motiv će biti i poraz iz prve utakmice na Kvarneru

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike