Osijek
IZLOŽBA RADOVA UMIROVLJENIKA HPT-A OSIJEK I SUBOTIČANA

Prodaju slike i rukotvorine u Pošti u Tvrđi
Objavljeno 17. travnja, 2019.
Međunarodnu izložbu slika i rukotvorina članova Udruge umirovljenika HPT-a Osijek i iz prijateljskog grada Subotice, jučer je u zgradi Pošte u Tvrđi, u Ulici F. Markovića 2, svečano otvorio prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Osijeka Drago Šerić, a u nazočnosti Romane Kovačević iz Upravnog odjela za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo Grada Osijeka.

Šerić je prokomentirao kako je ovo lijepa prigoda da sadašnji djelatnici Pošte, ali i ostali Osječani, dođu pogledati, a možda i kupiti neku rukotvorinu za Uskrs od svojih umirovljenih kolega i sugrađana. Cijene su slika od stotinu kuna naviše, tek toliko da se pokrije materijal da bi članovi mogli dalje nastaviti s druženjima i stvaralaštvom u udruzi čiji rad, kao i svih ostalih umirovljeničkih udruga, putem natječaja, kaže Romana Kovačević, Grad Osijek financijski potpomaže. Nazočne je pozdravio Božidar Buhin, predsjednik Udruge umirovljenika HPT-a Osijek.

- Ovo je Udruga umirovljenika Hrvatske pošte i telekomunikacije koja broji između 150 i 160 članova koji su, kako se može vidjeti, i vrijedni i spretni, umjetnički raspoloženi. Ovo je simbolična prodajna izložba koju se može posjetiti u idućih desetak dana. Izložba je prerasla u tradiciju, održava se sedmi put, što je za svaku pohvalu - kazao je Šerić i preporučio posjet izložbi. D. Pejić
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana