Osijek
NAKON TEKSTA U GLASU

Unikomovci će riješiti
problem DV-a Potočnica?
Objavljeno 15. travnja, 2019.

Vezani članci

DUGOGODIŠNJI PROBLEM

Ispred DV-a Potočnica prizori poput njive

Dugo prisutni problem o kojemu smo posljednji put pisali u subotu, 13. travnja, a tiče se uništene zelene površine ispred Dječjeg vrtića Potočnica u Ulici Izidora Kršnjavog 29, koja se nakon svake obilnije kiše pretvara u kaljužu bit će, prema najavama iz Unikoma, riješen u "dogledno vrijeme".

Nisu nam mogli reći kada točno i na koji način, no poručuju da će iznaći rješenje tijekom idućih mjeseci. Podsjetimo, riječ je o kaljužama i dubokim brazdama nastalim pod kotačima automobila neodgovornih pojedinaca koji prostor ispred glavnog ulaza u vrtić godinama koriste kao parkiralište, zbog čega se nakon kiša ili otapanja snijega nanosi blato na pješačku stazu ispred vrtića, ali i u sam vrtić te čitav prostor izgleda kao oranica. Kako apeli djelatnika vrtića nisu urodili plodom, a problem nisu mogli riješiti ni u Odjelu za komunalno redarstvo čiji su djelatnici više puta upozoravani od strane djelatnika DV-a Potočnica, postavljanje fizičke zapreke u obliku stupića nameće se kao jedno od mogućih rješenja, no ostaje za vidjeti na što će se odlučiti djelatnici Unikoma.

Roditelji se u pokušaju pravdanja ove zaista ružne prakse žale na manjak parkirnih mjesta kod vrtića, što svakako jest slučaj, međutim, ona postoje u obližnjim ulicama te je, kako bi se sve ovo izbjeglo, potrebno samo malo više prošetati. I.A.
Možda ste propustili...

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

Najčitanije iz rubrike