Mozaik
U SKLOPU HUMANITARNE UNICEFOVE MISIJE

Rita Ora posjetila je rodno Kosovo
Objavljeno 15. travnja, 2019.
Britanska pjevačica Rita Ora doputovala je na rodno Kosovo, koje je napustila kada je imala samo jednu godinu. Više od 400 kosovske djece Rita je iznenadila posjetom u sklopu humanitarne Unicefove misije, koju podržava još od 2013., prenosi Daily Mail. Pjevačica sudjeluje u sjednicama osnaživanja i provodi vrijeme u susretu s mladima i djecom, kojima pomaže i koje podržava Unicef. Cilj programa je pomoći onima iz socijalno ugroženih zajednica kombinacijom obuke, mentorstva i financiranja. Na konferenciji za novinare kosovska pjevačica svjetske slave govorila je o dobrotvornoj misiji i istaknula kako je vrlo ponosna što potječe iz te zemlje i što može pomoći kosovskom narodu te je zahvalila na upoznavanju mnogih heroja i na dočeku.


- Ovo je moje prvo putovanje s Unicefom i zaista je korisno. Vidjeti kako Unicefovi programi pozitivno utječu na zdravlje i razvoj djece sve nas podsjeća koliko je važno nastaviti podržavati Unicef. Jedva čekam svima reći više o svemu što sam vidjela, o ljudima koje sam upoznala i zašto sam ovoliko ponosna što sam dio Soccer Aid for Unicef ove godine - napisala je Ora na Instagramu. S njom su stigli i njezini roditelji Besnik Sahatçiu i Vera. Rita je tijekom putovanja posjetila i Uroševac, na što je njezina majka jako ponosna.
- Podržavam Unicef i Ritu i njihov predani rad kojim pomažu djeci. Tako smo ponosni što je Rita pronašla vremena tijekom svoje turneje da posjeti Kosovo - kaže mama Vera. T.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda