Ekonomija
ZAVRŠILA DVOSTRUKA MANIFESTACIJA

Dobro posjećeni sajmovi SALORI i Motomobil u potpunosti ispunili očekivanja
Objavljeno 15. travnja, 2019.
Dvostruka sajamska priredba SALORI - sajam lova i ribolova te MOTOMOBIL - sajam automobila i prateće industrije koja se protekla tri dana, od 12. do 14. travnja, održavala u višenamjenskom prostoru Streljane Pampas, završila je u nedjelju navečer.
Vrhunac je bio tijekom vikenda kada je najviše znatiželjnika, među kojima su bili poslovni ljudi, hobisti, znatiželjnici i cijele obitelji obišlo sajamski prostor na Pampasu.
Organizator ovih dvaju sajmova bila je gradska tvrtka Osječki sajam d. o. o., a suorganizatori Lovački savez, Športsko-ribolovni savez i Streljački savez Osječko-baranjske županije.
Posrijedi je bila sajamska priredba s temom lova, ribolova i turizma koja je okupila članove županijskih športsko-ribolovnih saveza, komercijalne izlagače s programom lova i ribolova, turističke zajednice županija, gradova i općina te streljačkih društava. SALORI, koji se održava 16. put zaredom, okupio je više od stotinu izlagača. Na jednom mjestu ponuđena je oprema za lov i ribolov. Predstavljena su lovišta, trofeji i rad županijskih lovačkih saveza, a istu prigodu imali su i športsko-ribolovni savezi. Posjetitelji su se mogli upoznati i s bogatom turističkom ponudom. Gurmani su na prostoru Pampasa mogli kušati fiš-paprikaš, čobanac i kotlovinu, a ljubiteljima vina ponuđena su najbolja hrvatska kontinentalna vina. Na štandovima su bili izloženi i autohtoni proizvodi našeg podneblja. Za predstavljanje turističkih mogućnosti regije i lokalnih delicija bile su zadužene turističke zajednice. Istodobno je održan i 23. MOTOMOBIL - sajam automobila i prateće industrije. Bila je to prigoda za izravno upoznavanje s brojnim automobilima, motorkotačima i skuterima, kao i ukupnom ponudom i novostima prateće industrije.
Direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović nije skrivao svoje zadovoljstvo.
- Sjajno je vidjeti tolike ljude koji su u golemom broju došli posjetiti naš sajam koji je preko vikenda obilježila prava gužva. Što je najvažnije, zadovoljni su izlagači i posjetitelji te što drugo reći nego da je sajam ispunio sva naša očekivanja. Dvostruka sajamska priredba održana je na 2000 kvadratnih metara zatvorenog prostora i 3000 kvadrata otvorenog prostora. Imali smo dosta izlagača s područja nautike, što je bila novina ovogodišnjeg sajma. D.Celing
Novost ovogodišnjeg 23. po redu sajma MOTOMOBIL bilo je i pojavljivanje izlagača s područja nautike
Možda ste propustili...

TRI ŠEĆERANE PRERADIT ĆE MILIJUN TONA REPE

Oporavlja se tržište, bolji dani za industriju šećera

UZ POMOĆ MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE RAZVIJA SE KONTINENTALNI TURIZAM

Kuće za odmor hit u Slavoniji

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana