Ekonomija
ZAVRŠILA DVOSTRUKA MANIFESTACIJA

Dobro posjećeni sajmovi SALORI i Motomobil u potpunosti ispunili očekivanja
Objavljeno 15. travnja, 2019.
Dvostruka sajamska priredba SALORI - sajam lova i ribolova te MOTOMOBIL - sajam automobila i prateće industrije koja se protekla tri dana, od 12. do 14. travnja, održavala u višenamjenskom prostoru Streljane Pampas, završila je u nedjelju navečer.
Vrhunac je bio tijekom vikenda kada je najviše znatiželjnika, među kojima su bili poslovni ljudi, hobisti, znatiželjnici i cijele obitelji obišlo sajamski prostor na Pampasu.
Organizator ovih dvaju sajmova bila je gradska tvrtka Osječki sajam d. o. o., a suorganizatori Lovački savez, Športsko-ribolovni savez i Streljački savez Osječko-baranjske županije.
Posrijedi je bila sajamska priredba s temom lova, ribolova i turizma koja je okupila članove županijskih športsko-ribolovnih saveza, komercijalne izlagače s programom lova i ribolova, turističke zajednice županija, gradova i općina te streljačkih društava. SALORI, koji se održava 16. put zaredom, okupio je više od stotinu izlagača. Na jednom mjestu ponuđena je oprema za lov i ribolov. Predstavljena su lovišta, trofeji i rad županijskih lovačkih saveza, a istu prigodu imali su i športsko-ribolovni savezi. Posjetitelji su se mogli upoznati i s bogatom turističkom ponudom. Gurmani su na prostoru Pampasa mogli kušati fiš-paprikaš, čobanac i kotlovinu, a ljubiteljima vina ponuđena su najbolja hrvatska kontinentalna vina. Na štandovima su bili izloženi i autohtoni proizvodi našeg podneblja. Za predstavljanje turističkih mogućnosti regije i lokalnih delicija bile su zadužene turističke zajednice. Istodobno je održan i 23. MOTOMOBIL - sajam automobila i prateće industrije. Bila je to prigoda za izravno upoznavanje s brojnim automobilima, motorkotačima i skuterima, kao i ukupnom ponudom i novostima prateće industrije.
Direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović nije skrivao svoje zadovoljstvo.
- Sjajno je vidjeti tolike ljude koji su u golemom broju došli posjetiti naš sajam koji je preko vikenda obilježila prava gužva. Što je najvažnije, zadovoljni su izlagači i posjetitelji te što drugo reći nego da je sajam ispunio sva naša očekivanja. Dvostruka sajamska priredba održana je na 2000 kvadratnih metara zatvorenog prostora i 3000 kvadrata otvorenog prostora. Imali smo dosta izlagača s područja nautike, što je bila novina ovogodišnjeg sajma. D.Celing
Novost ovogodišnjeg 23. po redu sajma MOTOMOBIL bilo je i pojavljivanje izlagača s područja nautike
Najčitanije iz rubrike