Osijek
ODLIČAN USPJEH PK “BROADWAY”

Osječanima četiri pehara
Objavljeno 13. travnja, 2019.
Čak četiri pehara osvojili su juniori i seniori Plesnog kluba "Broadway" na plesnom natjecanju Dance Fest Poreč, koje se održavalo od 4. do 7. travnja. Natjecanje je okupilo oko 2000 plesača, što je jamčilo veliku konkurenciju, koju su Osječani pomeli. Naime, juniori su osvojili prvo mjesto u plesnoj kategoriji Musical Formation Juniors, treće u plesnoj kategoriji Open Formation Juniors, a treće mjesto pripalo je seniorima u plesnoj kategoriji Opeh Group Seniors te Open Duo/Trio Seniors. Plesna trenerica Antonija Blažević nije krila oduševljenje, rekavši kako su juniori bili veliko iznenađenje.

- Konkurencija je jaka i istarske plesne skupine uvijek nas šiju, no naši su se lijepo snašli i uspjeli su postići superrezultat - kaže Blažević. Hip-hop i brojne druge stilove tako su zaplesali uz renomirane suce i koreografe poput Yudata Nickela, Sotlar Žigu, Vasca Nucolaea i brojne druge. Uz osječki klub, bili su tu i drugi plesači iz Hrvatske, ali i iz Srbije, Slovenije, Slovačke, Makedonije i Austrije.

A nakon tog uspjeha pred "broadwaycima" je priprema za godišnju plesnu produkciju u lipnju za ukupno 200-tinjak plesača od tri do 30 godina. Pripremit će, otkriva Blažević, Disney predstavu, a o čemu je točno riječ, vidjet će se uskoro. M. Mihelić
Možda ste propustili...

2. DANI MLADIH ISTRAŽIVAČA

Povezali mlade i znanost

HRVOJE KUČAN O NATJEČAJIMA ZA ZAKUP U SREDIŠTU:

Grad uspješan u iznajmljivanju lokala

REVIJA RADOVA II. GIMNAZIJE

Ponosni na marljive i darovite učenike

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSJEČKI MATURANTI PRIMJER SVIM HRVATSKIM MATURANTIMA

Norijada bez intervencije
policije, nereda i brašna

2

OSIJEK POSTAO ŠOPING-ODREDIŠTE

Iz Srbije dolaze po bijelu
tehniku, a iz BiH po odjeću

3

KOLUMBARIJ

Kaseta za šest urni 8100 kuna

oglas