TvObzor
DOMA TV

Treća sezona serija “Navy CIS New Orleans”
Objavljeno 12. travnja, 2019.

Doma TV donosi treću sezonu napete kriminalističke serije "Navy CIS New Orleans" koja prati lokalnu jedinicu čija je misija istraživanje zločina u gradu glazbe i zabave New Orleansu. Slikoviti grad koji ima svoju mračnu stranu magnet je za mornare na odmoru, a kad uživanje zamijene problemi, oni su tu da priskoče u pomoć.

"Navy CIS New Orleans" dramska je serija o lokalnoj jedinici koja istražuje zločine u koje je uključeno mornaričko osoblje u New Orleansu, gradu poznatom po glazbi, zabavi i dekadenciji. Tim vodi specijalni agent Dwayne Pride "King", rođen u New Orleansu, čiji je motiv uvijek učiniti ono što treba. S Prideom rade specijalni agent Christopher LaSalle koji se zna zabavljati, ali i raditi te bivša agentica Agencije za alkohol, duhan, oružje i eksplozive Sonja Percy, koja se još prilagođava radu u timu nakon što je godinama radila sama na tajnim zadacima. Pomažu im mrtvozornica dr. Loretta Wade, ekscentrična koliko i inteligentna; njezin briljantni, ali čudan forenzičar Sebastian Lund te istražni računalni stručnjak Patton Plame, živopisni i daroviti haker.

U trećoj sezoni, tim NCIS-a udružuje se s nekoliko federalnih agencija kako bi našli snajperista koji napada na posjećenim gradskim događanjima. U grad dolazi specijalna agentica FBI-a Tammy Gregorio da provede istragu o Prideu i njegovu timu. Pridea FBI još više uzima na zub kad ovaj pomogne bivšem mornaričkom obavještajcu Elvisu Bertrandu koji je glavni sumnjivac u slučaju višestrukog ubojstva. Odlikovani narednik pronađen je mrtav u sportskoj dvorani, a dokazi vode Pridea i tim NCIS-a do slučaja otmice narednika koji je zadnji put viđen u Meksiku. Sebastiana otmu nakon ručka s majkom, pa on svojim informatičkim vještinama mora omogućiti bijeg iz zatvora.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike