TvObzor
24KITCHEN

Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov
Objavljeno 12. travnja, 2019.

U svom bistrou na kraju pristaništa u Southendu, u Essexu, dva najbolja prijatelja iz djetinjstva - Jamie Oliver i Jimmy Doherty, nastavljaju svoju kulinarsku pustolovinu već sedmu sezonu. Koje će nam tajne otkriti i što će sve kuhati ove sezone, gledatelji će moći saznati već 15. travnja u 13 sati na kanalu 24kitchen. Tijekom 12 epizoda Jamie i Jimmy pronalaze recepte koji su važni njihovim slavnim gostima, a inspirirani su dubokim i posebnim trenutcima u njihovim životima. U sedmoj sezoni momcima će se pridružiti Jessica Chastain, Danny DeVito, Stephen Fry, Martin Freeman i još mnoga druga poznata lica… Uz pomoć kulinarskih majstora, svatko od njih pripremit će specijalno jelo, a možda i otkriti poneki kulinarski trik i iznenaditi domaćine. Prepuni bistro, dobro društvo, vrhunska hrana idealna su podloga za savršenu vikend-gozbu.

Uz prekrasne recepte i uživanje u druženju, Jamie i Jimmy odlučuju se krenuti na put kako bi se uhvatili u koštac s problemima koji su njima jako važni. Svoja kulinarska znanja i umijeća žele podijeliti kako bi utjecali na rješavanje problema s konzumacijom nezdrave hrane. Zbog toga su pokrenuli nacionalnu kampanju, kako bi stanovnicima Britanije poboljšali prehranu.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

Najčitanije iz rubrike