Regija
TRAVEL FREE NUDI POGODNOSTI ZA KUPCE

Pogranični shop otvoren u Županji
Objavljeno 12. travnja, 2019.
ŽUPANJA


Kod benzinske postaje BDM, kilometar prije graničnog prijelaza Županje prema Orašju u susjednoj BiH, jučer je svečano otvoren Free Shop, četvrta trgovina koju je u Hrvatskoj otvorio najveći europski lanac pograničnih shopova Travel FREE. Direktor Travel FREE-a za Hrvatsku, Ante Roglić-Karlušić, izrazio je uvjerenje da će i trgovina u Županji, koja nudi povoljnije međunarodnu brendiranu robu na graničnom prijelazu za putno tržište također uspješno poslovati i da će kupci biti zadovoljni i asortimanom i cijenama. U ponudi je veliki izbor najvećih svjetskih brendova i ekskluzivni proizvodi, kozmetika, parfemi, modni dodatci, nakit, sunčane naočale, ručni satovi, slatkiši, dječje igračke, razna pića...


- Nastojimo uvijek biti povoljniji od domaćeg tržišta i nudimo od najmanje 20 do 40 posto niže cijene. Svi proizvodi dolaze izravno od proizvođača, originalna su roba s najvišim standardima, a prednost je i to što većina proizvoda dolazi u većem pakiranju - kazao je.


Trgovina je, ističe, opremljena s novim dizajnom namještaja kako bi se kupac ondje ugodno osjećao. Bit će otvorena svaki dan od 9 do 21 sat. Kupci iz zemalja koje nisu u sastavu EU-a imaju pravo na povrat poreza od 25 posto na račune iznad 740 kuna, u roku od šest mjeseci na temelju obrasca za povrat PDV-a ovjerenog na graničnom prijelazu prilikom napuštanja RH. Uz poslovne partnere Travel FREE-a, otvorenju je nazočio i gradonačelnik Županje Davor Miličević, koji je vlasnicima i zaposlenicima zaželio dobrodošlicu i puno uspjeha u radu.
- Drago mi je što je takav objekat došao u Županju i to je dobra stvar. Mislim da za njih ovdje ima poslovnog prostora i ekonomskog interesa. Otvorili su šest radnih mjesta, trgovina je jako lijepo uređena i smatram da je i to nagovještaj nekih boljih vremena - zaključio je. M.L.O.
Možda ste propustili...

BRINUT ĆE SE O 36 STARIJIH OSOBA

Ugovori o radu i bicikli za 6 žena

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

Najčitanije iz rubrike