Regija
PROJEKTNI DAN U OSNOVNOJ ŠKOLI ANTE STARČEVIĆA

Novac od sajma za vanjsku učionicu
Objavljeno 12. travnja, 2019.
VILJEVO

Osnovna škola Ante Starčevića Viljevo organizirala je projektni dan Zajedno smo s(p)retniji, koji je održan u nastavno-sportskoj dvorani. U sklopu projektnog dana škola je ugostila DVD Viljevo i Mlade Gradskog društva Crvenog križa Donji Miholjac te priredila mali prodajni sajam. Predstavnici DVD-a i Stožera civilne zaštite Općine Viljevo održali su predavanja o zaštiti od požara. Također, vatrogasci su održali pokaznu vježbu, a Mladi GDCK-a pokazali kako pomoći unesrećenom.

Na sajmu je svaki razred imao svoj štand na kojemu su učenici ponudili odjeću, obuću, nakit, igračke, kolače… Prema riječima ravnateljice škole Blaženke Škrlec, sajam je bio uspješan.

- Sajam je prošao odlično i unatoč lošem vremenu, posjetili su nas mnogobrojni roditelji i mještani kojima zahvaljujemo. Prikupljeni novac utrošit ćemo za gradnju učionice na otvorenom – rekla je ravnateljica Škrlec.

Ocijenila je kako je suradnja škole s DVD-om i Crvenim križom bila korisna.

- Suradnjom s ovim organizacijama djelujemo preventivno i stječemo nove vještine. Nakon ovog dana možemo biti zadovoljni jer smo postigli cilj, a to je Zajedno smo sretniji i spretniji - zaključila je ravnateljica Škrlec. S.F.
Možda ste propustili...

HUMANITARNA AKCIJA ZA IVANA MESIĆA

Motosezona počinje u Rajevu Selu 21. travnja

U INDUSTRIJSKOJ ZONI STRIZIVOJNE

Kvadrat euro, razlika do realne cijene de minimis

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana