Regija
TURISTIČKA ZAJEDNICA VINKOVACA

Predstavljena nova brošura "Vinkovci od A do Ž"
Objavljeno 10. travnja, 2019.
VINKOVCI - Grad Vinkovci i Turistička zajednica grada Vinkovaca predstavili nagradu "Plautilla" za "Rimske dane", FB-stranicu manifestacije, te novu brošuru ‘‘Vinkovci od A do Ž‘‘.


Ususret još jednim "Rimskim danima" predstavljena je prestižna nagrada koju je na nedavnom Međunarodnom kongresu povijesnih gradova, održanom u Solinu, dobila TZ grada Vinkovaca za manifestaciju "Rimski dani", koju organizira u suradnji s Gradom i Gradskim muzejom Vinkovci.


- "Rimske dane" moramo razvijati, gajiti, pa i proširiti trajanje jer ta manifestacija u budućnosti sigurno može biti još jedan magnet za dolazak u Vinkovce - istaknuo je gradonačelnik Ivan Bosančić.


Manifestacija "Rimski dani" održat će se prvoga vikenda u lipnju, a zbog radova u središnjem parku, lokacija će najvjerojatnije biti Trg Franje Tuđmana i Trg Vinkovačkih jeseni. Osim toga, ova manifestacija dobila je svoju FB-stranicu "Rimski dani u Vinkovcima – Roman days" gdje će biti postavljane aktualnosti vezane uz manifestaciju.
- Kada je riječ o turističkoj promidžbi Vinkovaca, svi putnici namjernici od sada se s Vinkovcima mogu upoznati i kroz novu, modernu tzv. image brošuru ‘Vinkovci od A do Ž‘, a riječ je o modernom dizajnu, kvalitetnim fotografijama i tekstovima koji su vrlo pitki i zanimljivi i na jedan drukčiji način predstavljaju Vinkovce - rekla je Martina Matković, direktorica TZ-a Vinkovci. M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike