Osijek
5. KONGRES UDRUGA STUDENATA NA EFOS-U

Utjecaj poduzetništva na društvo
Objavljeno 11. travnja, 2019.
Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u petak, 12. travnja 2019., s početkom u 9 sati održat će se 5. Kongres Udruga Studenata RH u organizaciji Udruge studenata VERN-a i udruge EWoB – Poduzetnici bez granica. Riječ je o edukativnoj manifestaciji namijenjenoj studentima iz različitih studentskih udruga, ali i cijeloj studentskoj populaciji.


Cilj je kongresa da studenti koji vode studentske udruge i asocijacije razmjene iskustva i izazove s kojim se suočavaju, steknu nova znanja, ali i poznanstva radi stvaranja novih ideja i uspostavljanja suradnje između svih sudionika kongresa.


Ovogodišnji kongres ‘‘Utjecaj poduzetništva na društvo‘‘ naglasak stavlja na važnost poduzetništva u razvoju i oblikovanju društva u Hrvatskoj. U sklopu panel-rasprave ugledni predavači i poduzetnici otkrit će što ih je potaknulo na proaktivno i poduzetno ponašanje, podijelit će svoja iskustva i dojmove vezane uz poduzetničku klimu u Hrvatskoj te objasniti kako im poduzetno ponašanje utječe na posao i kako poduzetništvo utječe na društvo.
A na kongresu će se birati i najbolji projekt studentskih udruga. J.P.
Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike