Osijek
SDP REAGIRAO

Neozbiljni su potezi gradskog HDZ-a, jedno govore, a drugo cine
Objavljeno 11. travnja, 2019.
U osječkom SDP-u, "iako im nije pretjerano važno ono što se govori, nego ono što se čini", reagirali su na izjave osječkog HDZ-a, a vezano uz izmještanje lokacije reciklažnog dvorišta u Donjem gradu.


- Ako je nešto u cijeloj ovoj priči tragikomično, onda je to njihovo ponašanje po principu ‘jedno govori, a drugo radi‘. Podsjećamo da su riječima ‘podržavali‘ izgradnju IT parka, ali su aktivno glasali protiv njegove izgradnje. Riječima su ‘podržavali‘ izgradnju teniskog centra, ali su aktivno glasali protiv njegove izgradnje. Jedno govori, a drugo radi im je očito postala krilatica", stoji u priopćenju GO SDP-a.


Pitaju HDZ zbog čega nisu odgovorili zašto su njihovi vijećnici podržali prijedlog relokacije reciklažnog dvorišta na sjednici Gradskog vijeća, a nekoliko dana poslije je drugi dio HDZ-a kontradiktorno krenuo s politikantskim press konferencijama.
- Jednu odluku aktivno podržavati, pa je zatim javno kritizirati nije ozbiljan potez. Bez obzira na to tko to činio. Potrudimo se ipak biti vjerodostojni - predlažu u SDP-u. D.Ku.
Možda ste propustili...

ROBERT SEMEŠI KOORDINATOR U MKD-U NÉPKÖR

"I ti možeš naučiti mađarski, hrvatski je neusporedivo teži"

GDJE U KUPOVINU U NEDJELJU?

Trgovine koje rade 14. travnja

KONCERT TEEN ZBORA INSTITUTA POLIFONIJA

Pomozite im otputovati u Belgiju na natjecanje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana