Dome slatki dome
SPAR HRVATSKA: AKCIJSKE CIJENE

Pripremite se za Uskrs
Objavljeno 11. travnja, 2019.
SPAR Hrvatska je za svoje kupce u travnju pripremio više od 1700 proizvoda po akcijskim cijenama. Tako će kupci u sklopu blagdanske akcije na policama SPAR i INTERSPAR trgovina pronaći visokokvalitetne tvrde sireve snižene do 34 posto, suhomesnate proizvode, dimljene riblje proizvode, svježe meso i svježu ribu, ali i povrće, koje će biti sniženo do 20 posto.

Za ovo doba godine SPAR Hrvatska pripremio je posebnu ponudu proizvoda za svoje kupce, poput pašteta od jetre, pačje s maslinama, one s tartufima i tartarskog bifteka. Po posebnim cijenama su i proizvodi SPAR Premium linije, koji su sniženi i do 35 posto, poput uskrsne pince pripremljene po tradicionalnoj recepturi, čokoladnog zeca te čokoladnih jaja, koji će zasigurno razveseliti one najmlađe.

Za sve koji obožavaju kolače i vole ih pripremati, u novoj akcijskoj ponudi je i mnoštvo proizvoda potrebnih za pripremu vrhunskih slastica, poput suhog voća, margarina, čokolada za kuhanje, pudinga, svježeg sira, keksa. Po akcijskim cijenama kupci mogu pronaći i svu opremu za kulinarsko umijeće: od kućanskih uređaja, preko limova za pečenje, raznih posuda i zdjela, pa sve do setova vrhunskih noževa, cjedila i tava, ali i knjige s receptima. Kako bi upotpunili uskrsni stol, u ponudi su i brojne dekoracije, kao što su prigodne košarice za pisanice. pr
Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

Najčitanije iz rubrike