Sport
NK OSIJEK II

Igra na Poljudu mnogo bolja od konačnog rezultata
Objavljeno 9. travnja, 2019.
Nogometaši Osijeka II u nastavku drugoligaške sezone nikako ne mogu do bodova na gostovanjima. Triput su igrali u gostima i sva tri puta upisali su poraz, a posljednji je stigao u susretu s Hajdukom II na Poljudu. Splićanima je pak to bio prva proljetna pobjeda. Utakmica je bila posve otvorena i ravnporavna, a uz samo nešto više sreće mogla se okrenuti i na Osijekovu stranu. Splićani su rano poveli, a nakon toga je osječka momčad imala dovoljno mogućnosti za izjednačenje, pogodila je i gredu, ali put do mreže nije pronašla. Novi šok stigao je na početku drugog dijela, kada je Hajduk iz kaznenog udarca udvostručio svoju prednost. Čak ni tada se Osječani nisu predali, i dalje su igrali i napadali, ali na planu realizacije to nije bio njihov dan.

- Mi svoje prilike nismo iskoristili, oni svoje jesu i to je bilo presudno. Ispada da su nas oni nadigrali, vodili su čak 3:0, a mi smo pritom promašivali. Žao nam je što je ovako završilo, to nije realan rezultat - rekao je Nadrey Dago, Bjelokošćanin u redovima Osijeka, pa dodao:

- Nižemo poraze na gostovanjima, a nije moralo biti tako, posebno u Lučkom i Splitu. Mi smo igrali i dominirali, bili opasni pred suparničkim vratima, ali ne vrijedi nam to puno kada nismo pogađali kao, recimo, u domaćem dvoboju s Dugopoljem. Bit će bolje u idućoj utakmici, siguran sam u to.

A taj idući dvoboj je domaći i dolazi u subotu (16.30) kada će u Gradski vrt doći momčad zagrebačke Kustošije, koja je u donjem dijelu ljestvice i još uvijek se bori za drugoligaški status. D.Keler
Najčitanije iz rubrike