Ekonomija
OD 12. DO 14. TRAVNJA BOGATE MANIFESTACIJE

Na osječkom Pampasu Sajam lova i ribolova i motomobil s više od stotinu izlagača
Objavljeno 9. travnja, 2019.
"Tko želi na dijetu, neka ide od ponedjeljka!" pozvao je direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović građane da za vikend, prepun gastronomije, od 12. do 14. travnja, posjete na Pampasu iznimno zanimljive i sadržajno bogate sajamske priredbe s temom lova, ribolova i turizma, 16. SALORI te 23. MOTOMOBIL – sajam automobila i prateće industrije.
- Vikend je namijenjen neizbježnom uživanju u slavonskim specijalitetima i našoj gostoljubivosti, hedonizmu ljudi koji vole prirodu, životinje, rekreaciju, koji uživaju u lovu i ribolovu te automobilima. Više od stotinu izlagača predstavit će se na Pampasu u Osijeku na 2000 m2 zatvorenog i 3000 m2 otvorenog izložbenog prostora. Parking i ulaz su besplatni, a radno vrijeme je, nakon svečanosti otvorenja u petak u 11 sati, svakog dana od 10 do 19 sati - kaže Vukašinović te dodaje da će se održati mnogo popratnih aktivnosti s novinama na više lokacija.
Svoju su podršku u organiziranju tradicionalno i ovaj put dali, ali i najavili jučer Željko Požega, predsjednik Gradskog vijeća Osijeka, predsjednik Hrvatskog sportskog ribolovnog saveza Vladimir Sever, predsjednik županijskog Hrvatskog lovačkog saveza Zlatko Stolnik, pročelnica županijskog Upravnog odjela za poljoprivredu Silva Wendling, policijski službenik Odjela za preventivu PU Osijek Marko Marić, predsjednik županijskog Streljačkog saveza Zvonimir Kovačević te predstavnica sponzora sajmova, donačelnica Općine Čepin Mateja Kalajdžić.
Suorganizatori su županijski LS, županijski SRZ i županijski SS, pokrovitelji su predsjednica RH, ministarstva poljoprivrede i turizma, Osječko-baranjska županija, Grad Osijek, HLS, HSRS. Sponzori su Hrvatsko društvo za ceste – VIA VITA, Zagreb, Osječka pivovara, TZ Osijeka, TZ OBŽ, Općina Čepin, Ergo osiguranje i Parangal, a među medijskim pokroviteljima su i Glas Slavonije i Slavonski radio. D.Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike