Mozaik
PRVO MJESTO I DALJE DRŽI PETAR GRAŠO

Na HR Top 40 ovog je
tjedna troje Osječana
Objavljeno 9. travnja, 2019.
Luka Basi i Marko Škugor, dva miljenika domaće publike, našla su se zajedno u novom duetu koji je ostvario najviši ulaz na prošlotjedni HR Top 40. Pjesma "Ružo bila" u izdanju Nika Recordsa i Croatia Recordsa predstavljena je javnosti krajem ožujka, a riječ je o idiličnoj glazbenoj posveti pripadnicama nježnijeg spola. Dva vrlo talentirana pjevača čiji nastupi ispunjavaju koncertne dvorane izvela su singl čiji tekst potpisuje Nenad Ninčević, a Raay Music zaslužan je za glazbu i aranžman. Pjesmi je pridružen i zanimljiv spot u produkciji Neo Visualsa, a koji je snimljen u istarskom gradiću Medulinu. Ako se može suditi po popularnosti u radijskom eteru i na društvenim mrežama, ovaj će dvojac svojim singlom nastaviti oduševljavati brojnu publiku.


Na prvome se mjestu na listi još jednom nalazi Petar Grašo sa singlom "Voli me" u izdanju Tonike. Drugo je mjesto također bez pomaka, a čuvaju ga Marko Kutlić i Nela te njihova pjesma "U zagrljaju spašeni", koju izdaju Hit Records i Croatia Records. Slijedi ih Jure Brkljača s ovogodišnjim hitom s Dore, pjesmom "Ne postojim kad nisi tu" u izdanju Hit Recordsa. Na četvrto se mjesto spustila mlada Osječanka Mia Dimšić sa svojom aktualnom pjesmom "Ovaj grad", a ostali Osječani na listi su Igor Delač s "Istina u tami" na 19. i Adrijana Baković s "Ljubav je moja cesta" na 35. mjestu.


Uz pjesmu Marka Škugora i Luke Basija, na listu je ušlo još pet novih singlova. U radijskom su se eteru tako pronašli Vladimir Kočiš Zec, Neno Belan, Boris Novković, Denis Dumančić i Sandro Bastiančić s pjesmom "To te ja pitam", a na listu su ušli i Zsa Zsa s novim singlom "Sve što hoću", zatim The Frajle i Vanna s pjesmom "Ako je vrijedilo išta" te Dalmatino i njegov singl "Ljubin ti ruku", kao i Sergej Ćetković i njegova "Ljubav".
Na regionalnim listama Petar Grašo je još jednom zauzeo prvo mjesto u svim dijelovima Hrvatske, gdje je njegov singl "Voli me" službeno najemitiraniji. T.K.
Najčitanije iz rubrike