Osijek
RADIONICA ERASMUS STUDENTSKE MREŽE HRVATSKA

Studenti pomagali studentima
Objavljeno 24. ožujka, 2019.
American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek i Erasmus Student Network Osijek organizirali su u subotu radionice pod nazivom “ESN Youth Academy“.

ESN Youth Academy program je Erasmus studentske mreže Hrvatska čiji je cilj mladima iz lokalnih zajednica u kojima Mreža djeluje prenijeti vještine i znanja koja su volonteri stekli i usavršili svakodnevnim volontiranjem i angažmanom u svojoj lokalnoj sredini. Akademija je osmišljena kao niz interaktivnih radionica i predavanja baziranih na temeljnom načelu Erasmus Student Networka – studenti pomažu studentima.

- Ovo je druga godina kako provodimo ovaj projekt. Prošlogodišnji je prošao iznimno uspješno, a ove godine u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu i Osijeku očekujemo oko 150 sudionika - rekla nam je Tina Kristina Katava, predsjednica Erasmus studentske mreže Hrvatska.

Sudionici su radionica na praktičnim primjerima učili napisati najbolji životopis, motivacijsko pismo, kako se najbolje prezentirati na razgovoru za posao, kako urediti fotografiju i voditi društvene mreže, kako organizirati svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način, ili kako otići na studentsku razmjenu. I.A.
Najčitanije iz rubrike