Regija
BELIŠĆANKA KATJA VUKOVIĆ

Gdje god dođe uzme zlato
Objavljeno 25. ožujka, 2019.
BELIŠĆE

Ime Belišćanke Katje Vuković postaje sve poznatije u svijetu borilačkih sportova. Ova šesnaestogodišnjakinja koja je izabrala "netipični" sport za žene, sudjelovala je na mnogim natjecanjima u više borilačkih disciplina te donijela brojna odličja. Neke od disciplina kojima se bavi su sportski sambo, combat sambo, amaterski i profesionalni MMA te boks. U prošloj sezoni osvojila je odličja na državnim, međunarodnim i europskim prvenstvima, ligama i kupovima.

Prošlu godinu počela je osvojenim državnim prvenstvom u Combat sambu u kategoriji seniorki, a nakon toga postala je i viceprvakinja Hrvatske u boksu. Uzela je sve zlatne medalje na Europskom kupu u sambu i combat sambu. Katja je proglašena pobjednicom MMA CHALLENGA 2018. - međunarodnog ligaškog natjecanja koje se sastoji od četiri kola i vodi se tijekom cijele godine - te je počela svoju profesionalnu MMA karijeru pobjedom protiv daleko starije i iskusnije borkinje.

U ovoj godini Katja se već može pohvaliti s dvije pobjede na 1. kolu Croatia MMA Challenga. Ne propuštajući priliku za nastupe, ali i priliku da odmjeri snage s mnogo starijima i iskusnijima, Katja je nastupila na KraftHerr Fight Night, borilačkom spektaklu u St. Polltenu u Austriji. Koliko je privukla pozornost javnosti, najbolje svjedoči podatak da su za nju zanimanje pokazali i strani menadžeri koji takvu profiborkinju priželjkuju u svojim redovima, ali i da je Katja dobila primamljivu ponudu za potpisivanje ugovora s jednom velikom borilačkom organizacijom.

"Uspjeh je još veći i važniji zbog činjenice što je svoje dosadašnje rezultate ostvarila u seniorskoj konkurenciji," kaže trener Christian Uskoković. L.Aničić
Prošlu godinu počela je osvojenim državnim prvenstvom u Combat sambu u kategoriji seniorki, a nakon toga postala je i viceprvakinja Hrvatske u boksu
Možda ste propustili...

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

ZAKUP POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA - ČEKA SE MINISTARSTVO

Gradu je neprihvatljivo za povrat predvidjeti više od 60 % zemljišta

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana