Kultura
50 UČENIKA

Apsolutna pobjednica Lana Prišć s 99,43 boda
Objavljeno 25. ožujka, 2019.
NAŠICE


Pedeset učenika pokazalo je svoj talent na čak devet instrumenata: glasoviru, bisernici, braču, gitari, violini, harmonici, flauti, saksofonu i klarinetu. Time je održano treće po redu školsko instrumentalno natjecanje pod nazivom Moje notice i tri točkice u Osnovnoj glazbenoj školi "Kontesa Dora" iz Našica.


Natjecali su se prijavljeni učenici od prvog do šestog razreda te su bili podijeljeni u šest kategorija. Pobjednicima u svih šest kategorija uručena je Zlatna plaketa.


U prvoj je kategoriji pobijedila Lada Krajačić, saksofon, nastavnik Ivan Krajačić, u drugoj kategoriji Nuo Cheng, klavir, nastavnica Darija Vlajnić. U trećoj je kategoriji najbolja bila Lana Prišć, bisernica, Dean Kopri, a u četvrtoj kategoriji Jelena Mataija, klavir, nastavnica Darija Vlajnić. Peta kategorija imala je svoju slavodobitnicu Anju Ergović, klavir, nastavnica Darija Vlajnić, a šesta kategorija Terezu Sabo, klavir, nastavnica Sanja Vazdar.
Apsolutna pobjednica natjecanja s najvećim brojem bodova od svih natjecatelja je učenica Lana Prišć (99,43 boda) profesora Deana Koprija, te joj je uručena Nagrada "Teodora" i poklon-bon knjižare "Pin". - Čestitam svim sudionicima na uloženom trudu - rekla je ravnateljica OGŠ Marina Kopri.

Ivona Ćosić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike