Mozaik
PORTANOVA DVODNEVNOM FEŠTOM PROSLAVILA OSMI ROĐENDAN

I nakon osam godina najveći i najposjećeniji trgovački centar u istočnoj Hrvatskoj
Objavljeno 25. ožujka, 2019.
Cijelog je vikenda bio najbolji rođendanski šoping s popustima od 10 do 70 posto, i to na najnovije kolekcije i poznate brendove

Trgovački centar Portanova i osam je godina od otvaranja najveći i najposjećeniji trgovački centar na golemom prostoru između Zagreba, Sarajeva, Beograda i Budimpešte te svojevrstan brend grada Osijeka.
Tako je i ovog vikenda za sve posjetitelje organizirana dvodnevna fešta i niz raznovrsnih i bogatih događanja, čija je kulminacija bio subotnji besplatan koncert popularnog pjevača Ivana Zaka, koji je privukao tisuće posjetitelja. Rođendansko slavlje započelo je u subotu prijepodne izvedbom dječje predstave na prvom katu Centra, a tijekom cijelog dana najmlađe posjetitelje uveseljavali su balon-majstor Balonko, koji je djecu darivao likovima od balona, te UNICEF, koji se pobrinuo za oslikavanje lica u najluđim bojama. U nedjelju je slavlje nastavljeno još jednom besplatnom dječjom predstavom, i to kultnom predstavom osječkog dječjeg kazališta "Zeko, Zriko i Janje". Ta je predstava na repertoaru Dječjeg kazališta od 1957. godine te je izvođena više od 800 puta, a tako je i ovaj put iznova razveselila brojne mališane. Drugog dana fešte slavljenik je sve posjetitelje počastio i velikom rođendanskom tortom, koja se narezala oko 19 sati. Za kraj slavlja Portanova je zajedno s CineStar kinematografom priredila posebno iznenađenje pod nazivom "Probuši me za sreću". Tako je nakon 19 sati posjetitelje zasula kiša balona, u kojoj se nalazilo i 100 kinoulaznica za najsretnije posjetitelje. Naime, CineStar u osječkoj Portanovi i dalje je najveće kino u istočnoj Hrvatskoj s čak devet digitalnih kinodvorana. Ono što je posjetitelje posebno razveselilo je to što je cijelog vikenda bio najbolji rođendanski šoping s popustima, a trgovine su u subotu bile otvorene čak do 22 sata. Tako se u čak 56 odabranih trgovina mogao ostvariti popust pri kupnji od 10 do 70 posto, i to na najnovije kolekcije i poznate brendove.

– U subotu, 23. ožujka, bilo je točno osam godina od otvaranja Portanove, najvećeg slavonsko-baranjskog trgovačkog centra. U ovih osam godina Portanova je postala brend, i to ne samo Osijeka nego i cijelog istoka Hrvatske, te mjesto koje ljudi ne odabiru samo zbog šopinga, već mjesto na koje rado dolaze kako bi tu proveli svoje vrijeme, opustili se, družili i zabavili, a tu interakciju Portanova im omogućuje organizacijom raznovrsnih društvenih događanja, koncerata, predstava, izložbi, nagradnih igara i humanitarnih akcija. Ovim slavljeničkim vikendom željeli smo još jednom zahvaliti našim posjetiteljima na vjernosti i povjerenju koje su nam pružili. Ponosni smo na sve što smo do sada ostvarili, ali ovdje se ne zaustavljamo. Nastavljamo osluškivati potrebe naših posjetitelja i već sada radimo na novim sadržajima i novim događanjima i na tome da za njih budemo još bolji - naglasila je u povodu rođendana Portanove Vlatka Šimunović, direktorica marketinga TC Portanova.


Nefreteta Z. Eberhard
Najčitanije iz rubrike