Sport
OSJEČKA ŠKOLSKA OLIMPIJADA

Bilo je smijeha, veselja i radosti, ali i poneke suze
Objavljeno 21. ožujka, 2019.
Košarkaška utakmica dječaka Nazora i Jagode odlučena je u posljednjim sekundama, tricom

Poznata su imena najboljih školskih sportskih društava grada Osijeka u odbojci, rukometu, košarci i futsalu za ovu školsku godinu! Nakon što su srednjoškolci odigrali svoje finalne utakmice i okitili se naslovima prvaka grada, jučer su dvoranu Zrinjevac okupirali osnovnoškolci i također podijelili odličja.

U cjelodnevnom programu na rasporedu je bilo osam finala u loptačkim sportovima, krenulo je s odbojkom za djevojčice, a završilo s košarkaškom utakmicom dječaka. Bilo je uzbuđenja, napetosti i neizvjesnosti, puno smijeha i radosti, ali i poneke suze nakon gubitka utakmice. No najvažnije bilo je druženje osnovnoškolaca iz cijelog grada, plus Čepin i Antunovac koji su također imali svoje predstavnike u finalu.

Iako je bilo zanimljivih rukometnih, futsal i odbojkaških ogleda, "kraljica dana" bilo je košarkaško finale za učenike 5. i 6. razreda. Za naslov su snage odmjerili Nazor (OŠ Vladimira Nazora Čepin) i Jagoda (OŠ Jagode Truhelke), a u nevjerojatnoj završnici naslov prvaka osvojili su Čepinci. Iako je Jagoda imala prednost, "nazorovci" su u posljednjim sekundama pogodili tricu i pobijedili sa 11:10.

Sportski dan imao je i zabavni program, za koji su se pobrinule ritmičarke Ronda, Plesni klub Kick, Wings, Midal, Blind... Kao i svake godine, organizatori školske olimpijade, Školski sportski savez grada Osijeka, nagradit će najbolju navijačku skupinu, a ta bi nagrada mogla otići navijačima iz Čepina jer je Nazor imao i brojnu i bučnu podršku na tribinama.

Ivana Liović
Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

POBJEDOM ČESTITATI NAVIJAČIMA ROĐENDAN

Napokon smo uhvatili zamah i naravno da ne mislimo sad stati

Najčitanije iz rubrike