TvObzor
NOVE SEZONE HIT-SERIJA

Četiri iščekivane premijere na HBO-u GO
Objavljeno 22. ožujka, 2019.

Četiri iščekivana naslova stižu na HBO GO tijekom druge polovine ožujka, a među njima su nove sezone hit-serija Milijarde, Dobra bitka i Sumrak templara, kao i Slatke male lažljivice: Perfekcionisti, spin-off poznatog svjetskog hita.

Milijarde IV.
Dobitnici Emmyja i Zlatnoga globusa Paul Giamatti i Damian Lewis zvijezde su serijala Milijarde koja ulazi u četvru sezonu, ove složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Lukavi i snalažljivi državni odvjetnik Chuck Rhoades (Giamatti) i briljantni, ambiciozni kralj hedge-fondova Bobby “Axe” Axelrod (Lewis) nalaze se na putu k eksplozivnoj koliziji, a svaki koristi sve svoje intelektualne vještine, moć i utjecaj kako bi nadmašio onoga drugoga. U ovoj pravodobnoj, provokativnoj seriji ulozi se broje u milijardama. Glavne uloge u serijalu tumače Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Akerman i Toby Leonard Moore, a nove epizode prikazuju se ponedjeljkom na HBO-u GO.

Dobra bitka III.
Dobra bitka nastavlja se godinu dana nakon događaja iz posljednje epizode Dobre žene. U novoj seriji golema financijska muljaža uništi ugled mlade odvjetnice Maie Rindell i istodobno izbriše ušteđevinu njezine mentorice i kume Diane Lockhart. Otjerane iz “Lockhart i Leeja”, one se pridružuju Lucci Quinn u jednoj od najeminentnijih čikaških odvjetničkih tvrtki. U trećoj sezoni Diane Lockhart pokušava otkriti može li se odoljeti ludoj upravi, a da sami ne poludite, dok se Adrian Boseman i Liz Reddick-Lawrence bore s novim postčinjeničnim svijetom u kojem odvjetnik koji ispriča najbolju priču pobjeđuje odvjetnika s najboljim činjenicama. U međuvremenu, Lucca Quinn balansira između nove bebe i nove ljubavi, a Maia Rindell pronalazi novog Mefista u Rolandu Blumu, odvjetniku sličnom Royu Cohnu koji je utjelovljenje korupcije. Treća sezone serijala u kojemu glavne uloge tumače Christine Baranski, Rose Leslie, Cush Jumbo, Delroy Lindo i Audra McDonalde prikazuju se četvrtkom na HBO-u GO.

Slatke male lažljivice: Perfekcionisti
Sve se u vezi s gradićem Beacon Heightsom čini savršenim, od vrhunskog fakulteta do njegovih preambicioznih stanovnika – no ništa u Beacon Heightsu nije onako kako se čini. Kada okružje u kojem su ulozi veliki dovede stanovnika do ruba, netko puca i dolazi do ubojstva. Dok rade zajedno na rješavanju ubojstva, ubrzo postaje jasno da iza svakog perfekcionista stoji tajna, laž – i potreban alibi. Premijera serije bila je 21. ožujka na HBO-u GO, a u seriji glume glume Sasha Pieterse, Janel Parrish, Sofia Carson, Kelly Rutherford i Sydney Park.

Sumrak templara II.
Vitezovi templari bili su najmoćniji, najbogatiji i najtajanstveniji vojni poredak srednjeg vijeka zadužen za zaštitu najcjenjenije kršćanske relikvije – Svetog grala – i čuvanje razornih tajni. “Sumrak templara” zalazi duboko u tajni svijet ovog legendarnog bratstva ratničkih redovnika. Od njihovih bitaka u Svetoj Zemlji i kompleksnog odnosa s kraljem Francuske, do izdaje koja je naposljetku dovela do njihova tragičnog raspada, priča o vitezovima templarima dosad nije bila u potpunosti ispričana. Premijera druge sezone serijala je 26. ožujka na HBO-u GO, a glavne uloge u seriji tumače Simon Merrells, Tom Cullen, Jim Carter, Pádraic Delaney i Julian Ovenden. (N.K.)
Najčitanije iz rubrike