TvObzor
FOX LIFE

Druga sezona serije “Dobro mjesto”
Objavljeno 22. ožujka, 2019.

Od izvršnog producenta Michaela Schura ("Brooklyn Nine-Nine", "Parkovi i rekreacija" i "Master of None") dolazi jedinstvena komedija "Dobro mjesto" čija je prva sezona osvojila gledatelje diljem svijeta. Što zapravo znamo o razlici između dobra i zla, što je za nekoga pakao, a što raj, pitanja su koja ova serija otvara s dosta humora. Uz originalnu i duhovitu priču, serija ima i odličnu glumačku postavu koju čine Kristen Bell ("Preboljeti Sarah Marshall", "Veronica Mars", "Kuća laži"), William Jackson Harper ("Paterson", "Istinita priča") i legendarni Ted Danson ("Kafić Uzdravlje").

U prvoj sezoni je Eleanor Shellstrop (Kristen Bell), obična žena koja je nakon smrti ušla u zagrobni život, poslana na "Dobro mjesto" zahvaljujući nekoj vrsti pogreške. Besmrtni arhitekt koji je izgradio posebno osmišljenu zajednicu za život poslije smrti - Michael (Ted Danson) uveo je Eleanor u novi život. Međutim u iznenađujućem završetku sezone, Eleanor je otkrila da je cijelo vrijeme zapravo živjela u "Lošem mjestu" i da je Michael osmislio ovakvu vrstu idile kako bi je mučio. Njegova demonska zamisao bila je manipulirati s četiri stanovnika i staviti ih u poziciju u kojoj će se mučiti fizički i psihički cijelu vječnost. U drugoj sezoni Michael nastavlja provoditi eksperimente mučenja nad ljudima, ali ovaj put stanovnici uspijevaju otkriti manipulaciju na vrijeme. Nakon 802 bezuspješna pokušaja, drugi demoni organiziraju bunu protiv Michaela i prijete da će obavijestiti njegova šefa o brojnim neuspjesima. Ovakva prijetnja zapravo tjera Michaela da se udruži s ljudima uz obećanje da će ih za nagradu odvesti na pravo "Dobro mjesto".

Hoće li se grupa dovoljno iskupiti i uspjeti u namjeri da napokon vidi raj, gledatelji će moći doznati u drugoj sezoni ove odlične komedije koja je s emitiranjem započela 21. ožujka u 23.20 na kanalu FOX Life.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike