TvObzor
DOMA TV

Akcijska serija U sjeni zakona
Objavljeno 22. ožujka, 2019.

Doma TV od subote, 23. ožujka, donosi novu akcijsku seriju U sjeni zakona, koja se odvija u podzemlju Los Angelesa, gdje se kriminalci slobodno kreću pod okriljem noći, a danju se kriju u sjenama. Prepušteni sami sebi, izolirani i često suočeni s okolnostima koje zamagljuju granicu između dobrog i lošeg, članovi dinamičnog policijskog tima znaju da je najvažnija međusobna odanost i posvećenost zadatku.

Kad su svi koje poznajete dvostruki agenti, kako znati kome vjerovati? Izvršni producent Jerry Bruckheimer vodi gledatelje u složeni i dinamični svijet policijskih službenika na tajnome zadatku u uzbudljivoj novoj seriji U sjeni zakona, s dobitnikom Zlatnog globusa Dylanom McDermottom u glavnoj ulozi. Serija u kojoj također glume Omari Hardwick, Logan Marshall-Green i Nicki Aycox prati podvige policijskog tima na toliko tajnom zadatku da većina njihovih kolega uopće ne zna u što su uključeni. U sjeni zakona odvija se u podzemlju Los Angelesa, gdje se kriminalci slobodno kreću pod okriljem noći, a danju se kriju u sjenama. Ulazak i izlazak iz tog sumnjivog svijeta svakodnevica je za poručnika Cartera Shawa i njegovu specijalnu jedinicu. Oni bolje od ikoga razumiju da ćete srušiti svijet podzemlja samo ako najprije uronite u njega i spustite se na razinu kriminalaca. Carterov tim čine Ty Curtis, nedavno oženjeni policajac koji balansira između stvarnog života i odnosa koje je stvorio u podzemlju; Dean Bendis, nagli policajac zbog čijih se aktivnosti drugi članovi tima pitaju je li prešao na mračnu stranu, i Jaimie Allen, prometna policajka koja je u timu jer izvrsno laže, posebice kad je riječ o vlastitoj prošlosti.

U prvoj epizodi tijelo agenta FBI-a, koji je bio na tajnom zadatku, pojavi se bačeno uz cestu, a sve se oči okreću prema Deanu Bendisu, policijskom službeniku LAPD-ja, infiltriranom u bandu za koju se vjeruje da je odgovorna za ubojstvo.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

INTERVJU: TIN OSTREŠ /PSIHOMODO POP, T.O./

Puštam stvari da idu svojim tokom, nema forsiranja

2

CATE BLANCHETT

Dvostruka oskarovka koja je u glumi završila slučajno

3

NAKON VELIKE TRAGEDIJE ZDRAVKO ŠKENDER VRAĆA SE NA SCENU

Glazba me vodi na neka ljepša mjesta