Sport
ZRINJEVAC

Još jedna revija školskog sporta
Objavljeno 21. ožujka, 2019.
Nakon što su srednjoškolci odigrali svoje finalne utakmice i okitili se naslovom prvaka grada Osijeka, na scenu stupaju osnovnoškolci. I oni će se za naslove prvaka nadmetati u dvorani Zrinjevac, i to danas (četvrtak) u cjelodnevnom programu, od 10 do 17.30. Na rasporedu je osam završnih utakmica u četiri loptačka sporta - futsalu, odbojci, košarci i rukometu, a za naslove prvaka grada nadmeću su djevojčice i dječaci. Program u 10 sati otvaraju odbojkašice Desetice i Tinke, a poslijepodne zatvaraju košarkaši Jagode i Mladosti.


Školski sportski savez grada Osijeka tako i ove godine u jednom danu na jednom mjestu okuplja najbolje osnovnoškolske ekipe, a ne treba sumnjati kako će četvrtak u Zrinjevcu biti vrlo zanimljiv dan, ipak se igra za prestiž ne samo mladih sportaša nego i osnovnih škola s područja grada Osijeka.


Finalni Školski sportski dan zapravo je kulminacija natjecanja sportskih društava tijekom godine, a nakon četvrtka bit će poznati novi (i stari) prvaci grada na Dravi. A pravo nastupa na "olimpijadi osječkih školaraca" u dvorani Zrinjevac stekla su po dva najbolja sastava koja su od početka godine bila najbolja na "ligaškom" dijelu natjecanja.
Tradicionalno, Školski sportski savez nagradit će najbolje ekipe, pojedince, ali i najbolju navijačku skupinu, a ta nagrada ide u ruke onima najbrojnijima i najbučnijima na tribinama. I. Li.
Možda ste propustili...

MELEM NA RANE BILA BI DOMAĆA POBJEDA PROTIV HAŠK SOKOLA

Baranjcima hitno treba pobjeda

Najčitanije iz rubrike