Sport
VIHOR SKOČIO NA DRUGO MJESTO

U Koprivnicu po novu pobjedu s Marinom Pavlovićem u vrhu napada
Objavljeno 21. ožujka, 2019.
Nogometaši Vihora poslije tri proljetna kola zauzimaju drugo mjesto na tablici Treće HNL "Istok". Jelisavčanima u leđa gledaju klubovi iz mnogo većih slavonskih gradova kao i klubovi s bogatom, čak i prvoligaškom tradicijom. Baš jedna od takvih u subotu je gostovala u Jelisavcu, koji ima približno 1500 stanovnika. „Koreja“, igralište čudnog imena, i ovaj je put ostala neosvojiva tvrđava. Istina, nije bilo lako pobijediti Marsoniju. No, uvijek je velika stvar slaviti protiv kluba takvog ugleda. Zato je i trener/igrač Vihora Marko Dinjar zadovoljan prezentacijom svojih (su)igrača.

- Iza nas su dvije vrlo teške utakmice, čak bih rekao da je ova s Marsonijom bila i teža negoli gostovanje u Đakovu tjedan dana ranije. Marsonia je jedna tvrda, dobra, čvrsta momčad koju nije bilo lako probiti. Prvo poluvrijeme bilo je izjednačeno, bez nekih velikih prigoda. Međutim u drugom, kako je utakmica odmicala, mi smo se dizali. Tu moram pohvaliti našeg iskusnog igrača Bobu Stranatića, koji je ušao posljednjih 30-ak minuta i pokazao zašto je igrao Prvu ligu i zašto je bio profesionalac - rekao je Dinjar.

Stranatić, ali i ostali igrači Vihora borili su se s doista korpulentnim suparnicima.

- Već na zagrijavanju smo komentirali da u prekidima moramo ‘duplirat igrače‘, jer osim naša dva-tri viša, njihova je kompletna momčad gotovo za glavu bila viša od nas. Ali mi smo bili spremni na to. Znali smo da se radi o tvrdoj i masivnoj momčadi i dečki koji su došli predstavili su se doista kao žestoka momčad. Ja sam do posljednjih minuta vjerovao, što sam igračima na poluvremenu i rekao, da moramo i možemo igrati naš nogomet. Ulaskom Stranatića dobili smo na sigurnosti u fazi napada. Znači, dobili smo igrača s rutinom koji može zadržati loptu, a oba pogotka postignuta su zahvaljujući njemu. Mogu reći kako je to bila utakmica što se tiče tempa i hitrine na drugoligaškoj razini - pričao je Dinjar.

U subotu Vihor odlazi u Koprivnicu kod trenutnog "fenjeraša".

- Nikoga ne treba podcijeniti. Kad se pogleda na tablicu, sigurno da bi trebali nositi ulogu favorita. Međutim, idemo dan po dan. Do kraja tjedna vidjet ću u kakvom su igrači stanju. Najbolji strijelac Pavlović se vraća, Tomac ima žute kartone, a Torčić je od početka priprema dugo izbivao. Iskreno se nadam da će svi biti zdravi i spremni da u Koprivnici uzmemo bodove. Igramo na glavnom terenu, što će sigurno biti razlog više za dobru predstavu - zaključio je Dinjar. S. Sobodić
Marko Dinjar

trener/igrač Vihora

Moram pohvaliti našeg iskusnog igrača Bobu Stranatića, koji je ušao posljednjih 30-ak minuta i pokazao zašto je igrao Prvu ligu i zašto je bio profesionalac
Možda ste propustili...

POVRATAK "VATRENIH" U SPLIT

S Mađarima 10. listopada na Poljudu

ŽELI DOVESTI JOŠ JEDNO VELIKO IME

Real Madrid želi i Neymara

NOVO PRIOPĆENJE VEZANO UZ UTAKMICU REPREZENTACIJE

Hajduk ne želi sudjelovati u organizaciji susreta Hrvatska - Mađarska

Najčitanije iz rubrike