Sport
ZRINSKI DOŽIVIO JOŠ JEDAN DOMAĆI PORAZ

Već viđeno, Bjelovar je bio repriza Cibalije
Objavljeno 21. ožujka, 2019.
Nakon nes(p)retnog poraza na otvaranju proljeća, kada je na igralištu Bara vodeća Cibalia slavila pogotkom u sudačkoj nadoknadi, Jurjevčani su nedirnutih mreža remizirali u Čepinu te osokoljeni time dočekivali tadašnjeg "fenjeraša" iz Bjelovara. Gosti su ga ugasili iznenadivši sastav Antuna Labaka, pa su ovoga proljeća Jurjevčani oba puta na domaćem terenu doživjeli poraze i bez danog pogotka u nastavku prvenstva.

- Učinak nije bajan, ali je ostavljeni dojam znatno povoljniji. U polju momčad djeluje dobro i stvori prigode, ali je izostala realizacija, tako da je posljedično atmosfera slabija od dosadašnje. Nedvojbeno su nas, inače solidni, Bjelovarčani šokirali postigavši pogodak u posljednjim trenucima utakmice, slično kao i Cibalia 14 dana ranije, tako da smo doživjeli neugodne domaće poraze. Najbolja je, međutim, terapija uspjeh u sljedećem ogledu, koji svi s nestrpljenjem iščekujemo - pričao je sportski direktor Zrinskog Adam Getoš. Misleći na subotnje gostovanje u Đakovu, gdje je lokalni derbi.

- Čeka nas nabrijani domaćin, ali i mi se želimo iskazati kao najkvalitetnija momčad Đakovštine, tako da će i motiv naših igrača biti iznadprosječan. Nismo slučajno bolje plasirani od domaćina, a što ćemo, vjerujem, demonstrirati na terenu, gdje bi se konačno strijelci trebali iskazati čiji bi slučaj sigurno donio pozitivan rezultat. Nadam se i pobjedu jer smo otraga stabilni i čvrsti, tako da nam nedostaje doprinos napadačkog dijela, nakon čega bi ukupna ocjena bitno porasla - priželjkuje ju Getoš vjerujući u igrački kadar koji će biti lišen usluge ozlijeđenog Brazilca Moisesa, a od drugog Dos Santosa nadajući se povratku na jesensku razinu efikasnosti. D.Lekšan
Možda ste propustili...

HRGOVIĆ SE PRIPREMA ZA 1. LIPNJA

Meč će trajati nekoliko rundi

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike