Sport
BEDEM

Protiv Marsonije rasterećeno, ali i odlučno
Objavljeno 21. ožujka, 2019.
Nogometaši Bedema na svom su terenu svladali Đakovo-Croatiju i tako upisali petu prvenstvenu pobjedu, koja ih je podigla na ljestvici trećeligaša. Pobjeda je donijela dozu samopouzdanja, koja će im itekako trebati u nastavku sezone, ali i određeni mir pred sljedeću utakmicu, koju mogu odigrati bez većeg opterećenja. Trener Bedema Josip Raić-Sudar iznimno je zadovoljan ostvarenim rezultatima ovoga proljeća.

- Pobjeda protiv Đakova donijela nam je određeni mir, pa se možemo još više usredotočiti na rad i poboljšanje, jer ne želimo na ovome stati. Trud i htijenje naših igrača su se isplatili, a, moram priznati, malo nas je i sreća pomazila. Pobjedom smo uhvatili priključak za gore i namjera nam je da još napredujemo, vjerujem da nećemo na ovome stati - rekao je trener Bedema.

U subotu Ivankovčani putuju u Slavonski Brod k Marsoniji, koja je dobro startala u proljetni dio sezone. Iz tri utakmice osvojila je šest bodova. Bedem putuje na utakmicu rasterećeno, ali i odlučno da odigra dobro.

- Idemo se protiv Marsonije nadigravati i što bolje odigrati. Znamo sve o Marsoniji, njezini rezultati nisu adekvatni kvaliteti momčadi, znamo da puno više vrijede. Tamo smo uvijek igrali tvrde i čvrste utakmice, pa očekujem da će tako biti i sada. Vjerujem u svoje dečke i znam da će dati svoj maksimum, pa što bude. Neka pobijedi bolji - poručio je strateg trećeligaša iz Ivankova. A.G.
Najčitanije iz rubrike