Osijek
VOLONTERSKI CENTAR

Uloga aktivnih građana u demokratskom društvu
Objavljeno 21. ožujka, 2019.
Volonterski centar Osijek i Inicijativa mladih za ljudska prava u petak, 29. ožujka 2019. godine organiziraju tribinu pod nazivom “Uloga aktivnih građana u demokratskom društvu”, ponukani rastućim trendom nepovjerenja građana u sustav, političke stranke i institucije.

Tribina se održava u prostorijama Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1, s početkom u 11 sati, a na njoj će akteri iz organizacija civilnog društva te stručnjaci s fakulteta govoriti o oblicima aktivne participacije u demokraciji, o odgovornostima građana, o vrstama aktivizma u zajednici i obrazovanju mladih za aktivno građanstvo. Na tribini, koju će moderirati Nikica Torbica iz Volonterskog centra Osijek, sudjelovat će prof. dr. sc. Berto Šalaj s Fakulteta političkih znanosti, dr. Katarina Kruhonja iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava, Martina Horvat iz udruge GONG te Nikola Puharić iz Inicijative mladih za ljudska prava.

Svi zainteresirani potvrdu sudjelovanja na tribini, do 27. ožujka 2019. godine, mogu poslati na e-mail adresu: snagasudjelovanja@vcos.hr ili pozivom na telefonski broj 031 211 306. Mr.M.
Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike