Osijek
RADIONICE SUBOTOM U STUDIJU ECCENTRIC

Sve što ste ikada htjeli znati o prehrani
Objavljeno 21. ožujka, 2019.
Studio Eccentric u suradnji s Anjom Bašnec, mag. nutricionizma, organizira 13 radionica u sljedećih 13 subota.

Svaka radionica ima drugu temu iz područja prehrane, zdravlja i primjene određenih specijalnih dijeta, s obzirom na zdravstvene poteškoće. Radionice će se održavati subotom u Studiju Eccentric (Divaltova 162), s početkom u 9 sati i trajat će oko sat vremena.

Ove subote mag. Bašnec govorit će o popularnim režimima prehrane (Paleo, keto/LCHF, post, prehrana po krvnim grupama…), pri čemu će iznijeti opis dijeta i specifičnosti, znastvenu pozadinu, kada su prihvatljive, koje mogu biti posljedice i zašto je pogrešan pristup eliminacije ili fokusa na samo jedan nutrijent. Dat će odgovor na pitanja poput: koji su osnovni principi najkorištenijih dijeta, kako izgleda jelovnik za nekoliko najpopularnijih dijeta, kakva im je znanstvena i zdravstvena podloga, koliko su učinkovite u gubitku masnog tkiva i dobivanju mišićnog tkiva, mogu li pomoći u prevenciji bolesti modernog doba, koje su njihove štetne posljedice...?

O cijenama radionica i načinima prijave možete doznati na Facebooku, u Studiju Eccentric, na e-mail adresi kontakt@eccentric.hr ili na telefonu 092/3280 802. I.R.G.
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

NA DAN PARLAMENTARNIH IZBORA

Trgovine koje rade 17. travnja

Najčitanije iz rubrike