Regija
U MORU PRIMJEDBI IPAK...

Pohvalila medicinare
Objavljeno 20. ožujka, 2019.
VINKOVCI


Naviknuli smo na kritike pacijenata na odnos liječnika u bolnicama, ali iz Vinkovaca dolazi pohvala liječnicima. Silvija Beneš (65), koja se u Vinkovce doselila 1992. iz Subotice, imala je dijagnozu katarakte mrene te nepropisnu mrenu na lijevom oku, a uspješnu operaciju u vinkovačkoj Općoj županijskoj bolnici obavio joj je dr. Ivan Dulić sa svojim suradnicima.


- To je bio vrlo riskantan zahvat jer moglo je sve poći po zlu. Od tada više nemam one tegobe od prije operacije. Zahvaljujem Očnom odjelu, posebice doktoru Ivanu Duliću, koji je hrabro prihvatio operirati mi oko. Zahvaljujem svim liječnicima, glavnoj sestri i medicinskom osoblju na usluzi i ljubaznosti – kaže Silvija Beneš, i sama zdravstvena djelatnica, te dodaje kako je operirana u Dnevnoj bolnici, a nakon zahvata istog je dana puštena kući. Nakon dolaska u Vinkovce, rođena je u Privlaci, a majka joj je živjela u okupiranim Starim Jankovcima, radila je kao patronažna sestra, a potom na Onkološkom odjelu osječkog KBC-a, gdje je radila kao medicinska sestra deset godina. Zbog više bolesti od kojih je oboljela otišla je u prijevremenu, invalidsku mirovinu.


- Primamo pohvale, čak i više nego kritike, bar jednom tjedno, i drago nam je da su naši pacijenti zadovoljni - kaže dr. Krunoslav Šporčić, ravnatelj bolnice. M.F.
Možda ste propustili...

ZA NEKOLIKO DANA BARANJSKE BERBE

Vinogradi, za sada, izgledaju obećavajuće

STANOVNICI RAČINOVACA OGORČENI, VEĆ SU MJESEC I POL “ODSJEČENI” OD SVIJETA

Telefoni u kvaru, a nitko ne mari

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE: STOP ORUŽJU

Đakovo: Centar za socijalnu
skrb dobit će detektor metala

2

DANAS MEĐUNARODNI DAN BIJELE RODE

U Noskovcima je jedino Oporavilište za ozlijeđene rode

3

PRVI NAŠIČANIN NA NAJVIŠI VRH EUROPE PENJAO SE 10 SATI

Hrvoje Tržić je nakon
svog povijesnog uspjeha
poručio: “Ne odustajte”