Regija
U MORU PRIMJEDBI IPAK...

Pohvalila medicinare
Objavljeno 20. ožujka, 2019.
VINKOVCI


Naviknuli smo na kritike pacijenata na odnos liječnika u bolnicama, ali iz Vinkovaca dolazi pohvala liječnicima. Silvija Beneš (65), koja se u Vinkovce doselila 1992. iz Subotice, imala je dijagnozu katarakte mrene te nepropisnu mrenu na lijevom oku, a uspješnu operaciju u vinkovačkoj Općoj županijskoj bolnici obavio joj je dr. Ivan Dulić sa svojim suradnicima.


- To je bio vrlo riskantan zahvat jer moglo je sve poći po zlu. Od tada više nemam one tegobe od prije operacije. Zahvaljujem Očnom odjelu, posebice doktoru Ivanu Duliću, koji je hrabro prihvatio operirati mi oko. Zahvaljujem svim liječnicima, glavnoj sestri i medicinskom osoblju na usluzi i ljubaznosti – kaže Silvija Beneš, i sama zdravstvena djelatnica, te dodaje kako je operirana u Dnevnoj bolnici, a nakon zahvata istog je dana puštena kući. Nakon dolaska u Vinkovce, rođena je u Privlaci, a majka joj je živjela u okupiranim Starim Jankovcima, radila je kao patronažna sestra, a potom na Onkološkom odjelu osječkog KBC-a, gdje je radila kao medicinska sestra deset godina. Zbog više bolesti od kojih je oboljela otišla je u prijevremenu, invalidsku mirovinu.


- Primamo pohvale, čak i više nego kritike, bar jednom tjedno, i drago nam je da su naši pacijenti zadovoljni - kaže dr. Krunoslav Šporčić, ravnatelj bolnice. M.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BARANJA NE OSTAJE BEZ PREPOZNATLJIVIH MANIFESTACIJA

Održat će se Vinski maraton,
Ribarski dani, Paprika fest...

2

OD POČETKA LIPNJA

Đakovo prvi put dobilo poljoprivrednog redara

3

POVEĆANJE TEMELJNOG KAPITALA TVRTKE

Grad Vukovar i Komunalac riješili višegodišnju zavrzlamu