Mozaik
4. IZDANJE NAJVEĆEG REGIONALNOG TURNIRA

Good Game Zagreb - prijave za natjecateljske timove
Objavljeno 21. ožujka, 2019.
Turnir je zanimljivi spoj gaminga, networkinga, team buildinga i humanitarne priče

Najrespektabilniji i najveći regionalni turnir Good Game najavljuje četvrto izdanje koje će se održati u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, 10. i 11. svibnja 2019. godine. Čak 192 natjecatelja, 32 vodeće kompanije iz Hrvatske i regije, više od 2000 posjetitelja, brojni štandovi, paneli te višesatni uzbudljivi i napeti gaming okršaji u jednoj od najpopularnijih esports igara Counter Strike, samo su neki od sadržaja koji će obilježiti ovogodišnje izdanje turnira koji predstavlja zanimljivi spoj gaminga, networkinga, team buildinga i humanitarne priče. Osim novog prostora, organizatori najavljuju i novi brending, web-stranicu te druga zanimljiva osvježenja.


“U novu sezonu krećemo s potpuno redizajniranom web-stranicom koja još bolje prati naš brend, našu prepoznatljivost i nedvosmislenu poruku o Good Gameu kao projektu koji razvija poslovanje kroz gaming i esport. Ovu će godinu, osim odlične lokacije, obilježiti i mnogo šareniji expo dio koji donosi mnogo zabavnih i zanimljivih sadržaja, a uskoro ćemo predstaviti i konferencijski dio gdje ćemo ugostiti najpoznatije regionalne i svjetske kompanije kako bi prenijeli svoja znanja i iskustva našim posjetiteljima“, izjavio je Nikola Stolnik, direktor tvrtke Good Game Global, ususret najnovijem izdanju gaming spektakla u Zagrebu.


A jedna će ovogodišnja novost posebno razveseliti igrače. Naime, službeni natjecateljski dio turnira nakon prvog kvalifikacijskog dana odvijat će se u eliminacijskom formatu, ali u dvije grupe. Tako će ove godine prvi put biti proglašena dva šampiona. Prošle godine tu je laskavu titulu odnio Valiance, čime je skinuo tim Rimac Automobila s trona, nakon dvije godine vladavine. U iznimno kvalitetnim i napetim borbama snage su okušali i natjecatelji iz Vipneta, Nanobita, Forea, Infiniuma, Locastica, Diverta, Iskona, Algebre, Netokracije, Microsofta, Envyja te brojni drugi.


Nakon prošlogodišnjeg turnira prikupljen je novčani fond u iznosu od 100.000 kuna, a taj je novac otišao u ruke mladim poduzetnicima iz Zagreba, pobjednicima posebnog natjecanja Good Game Liftoff održanog u rujnu prošle godine. Ova značajna financijska injekcija velika je pomoć u prvim poduzetničkim koracima, pa će tako i ove godine sav prikupljen novac ići u fond za novo izdanje ove vrlo uspješne i odlično prihvaćene inicijative organizatora.
Jedinstveni B2B gaming koncept domaće tvrtke Good Game Global privukao je pozornost i zemalja u regiji, pa će se tako nakon zagrebačkog izdanja, 24. i 25. svibnja, turnir preseliti u Skopje. Potvrđena su i dva jesenska izdanja – Beograd 21. i 22. rujna te susjedna Ljubljana u koju stiže 18. i 19. listopada. Organizatori najavljuju širenje i na ostale zemlje Europe i svijeta, a više informacija bit će objavljeno tijekom idućih mjeseci.


Jasminka Knežević
Ljubav prema gamingu
Tvrtka Good Game Global nastala je 2016. godine iz ljubavi prema gamingu. Prvi turnir organizirao je osnivač i CEO Nikola Stolnik s idejom da se amaterskim igračima omogući pravi doživljaj esportsa. Nakon zagrebačkih turnira uslijedio je i turnir u Pragu, a Good Game je prepoznat i kao novi način employer brandinga. Jedan od najvažnijih ciljeva ovog jedinstvenog turnira je doprinos razvoju gaminga i svih njegovih aspekata, a pritom pokušati poboljšati zajednicu oko sebe i jednako važno - dobro se zabaviti. Sve ostale informacije o turniru mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici, a zainteresirani timovi mogu se prijaviti putem poveznice https://good.game/events/good-game-zagreb
Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

Najčitanije iz rubrike