Osijek
HGK ŽUPANIJSKA KOMORA

Edukacija za nositelje turističkih sadržaja u prirodi
Objavljeno 20. ožujka, 2019.
Iz HGK Županijske komore Osijek obavještavaju o organizaciji dvodnevne edukacije za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, u suorganizaciji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja.

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu, sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati, ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Svi pružatelji turističkih usluga aktivnog i pustolovnog turizma (a to su primjerice kanuing, slobodno penjanje, jahanje, planinarenje, pa i biciklizam), dužni su prilagoditi se ovome najkasnije do početka prosinca.

Edukacija u Osijeku održat će se 10. i 11. travnja. Cijena za tvrtke članice HGK-a jest 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge nečlanice HGK-a cijena 300 kuna. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.

Edukacija će se održati u Županijskoj komori Osijek, gdje se mogu dobiti sve ostale informacije. D.Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike