Osijek
ZNANSTVENI SKUP

Dani mladih istraživača u svibnju
Objavljeno 19. ožujka, 2019.
Ovogodišnji znanstveni skup Dani mladih istraživača bit će održan u petak i subotu, 24. i 25. svibnja, na Odjelu za biologiju u Osijeku. Ovo drugo izdanje organizirano je u suradnji Odjela za biologiju, Odjela za kemiju i Odjela za fiziku te Prehrambeno-tehnološkog fakulteta, Medicinskog fakulteta i Fakulteta agrobiotehničkih znanosti radi okupljanja mladih znanstvenika i istraživača osječkog sveučilišta koji pripadaju srodnim područjima znanosti.

Skup će pružiti priliku mladim istraživačima (studentima i doktorandima/poslijedoktorandima) za prezentaciju rezultata istraživanja, upoznavanje i razmjenu ideja te prikupljanje novih znanja i iskustava. Mladi će se istraživači moći predstaviti usmenim izlaganjem znanstvenih istraživanja nastalih izradom završnih radova/diplomskog rada, doktorske disertacije i/ili sudjelovanja na znanstvenim projektima.

Lani je na Danima mladih istraživača u organizaciji Prehrambeno-tehnološkog fakulteta naglasak bio na prezentaciji istraživanja doktoranada i poslijedoktoranada, a ove je godine sudjelovanje omogućeno i studentima diplomskog studija sastavnica u suradnji. D.M.
Najčitanije iz rubrike