Regija
ŠKOLA NIJE BAUK, MOŽE BITI “COOL”

Kempfovci na “prespavancu” u školi
Objavljeno 18. ožujka, 2019.
POŽEGA

Drugi su put u požeškoj OŠ Julija Kempfa obilježili Svjetski dan spavanja. Ideju su odmah prihvatili učenici, ovaj put 3. c razreda, ali i njihovi roditelji, koji su dali potporu učiteljici engleskog jezika Jasmini Radović Jakovljević za organizaciju "prespavanca" u školi.

- Učenici su došli u školu u 19 sati i ponijeli sve što im treba za odlazak na spavanje - ležajeve, vreće za spavanje, jastuke, plahte, pokrivače, pidžame, čak i svoje plišane igračke. Škola je priredila večeru, naravnu onakvu kakva je najpopularnija kod učenika trećih razreda. Svi su ponijeli sokiće i malo slatkiša, a mi smo u školi priredili i kokice uz film, "Čudnovate zgode šegrta Hlapića", koje im je i lektirno djelo. Nakon toga je spavanje, a ujutro nakon buđenja i higijene, jer svi su ponijeli pribor za higijenu, četkice za zube i ostalo, te doručka, roditelji će doći po svoju djecu. To je dosad rijetko viđeno u školama, vani je to već normalno u osnovnim školama, a pokazuje da škola nije bauk, nego da može biti u potpunosti "cool" - kazala je prof. Radović Jakovljević, kojoj su se pridružile učiteljica Krunoslava Šipek i knjižničarka Hana Mijatović.

Na radost učenika, u razredu su postavili strunjače na pod i na njima ležajeve. Priredili su pravi pidžama party, ples, pjevanje karaoka, light show, zabavne igre traženja skrivenog blaga u mračnim učionicama samo s rudarskim lampama na glavi... AGM Kruna
Možda ste propustili...

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO

Miholjački su košarkaši prvaci

"LAŽI O SRPSKOM ATIFAŠIZMU I ANTISEMITIZMU"

Predstavljanje knjige Mihovila Biočića

BRINUT ĆE SE O 36 STARIJIH OSOBA

Ugovori o radu i bicikli za 6 žena

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice
kazne od 300 do 1300 €

3

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca