Mozaik
11 PAROVA PROBILO LED PRVIM PLESOM

“Ples sa zvijezdama”:
Josipa i Damir oduševili žiri
Objavljeno 18. ožujka, 2019.

Tjedni uvježbavanja su iza njih, a da su bili svi vrijedni na probama pokazala je već prva emisija showa ‘‘Ples sa zvijezdama‘‘ koja je predstavila svih 11 parova. Kreativne koreografije, specijalni efekti te vrhunska i jedinstvena prezentacija nekoliko plesnih stilova već su u prvoj emisiji pokazali da ovi plesači neće ostaviti ravnodušnim ni gledatelje ni stručni žiri, koji ih je imao priliku prvi put i ocijeniti. Iako u prvoj emisiji nije bilo ispadanja, prema ocjenama Dinka Boganića, Tamare Despot, Almire Osmanović i Nicolasa Quesnoita u spektakularnom otvaranju showa odskočili su Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić s najviše osvojenih bodova, drugo mjesto zauzeli su Marko Grubnić i Ela Vuković, a odmah iza njih Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Josipa i Damir pokazali su da se engleski valcer može vrhunski izvesti na pjesmu ‘‘You Make Me Feel Like a Natural Woman‘‘. ‘‘Osvježili ste večerašnju emisiju. Bili ste graciozni i elegantni, čestitam, samo tako dalje‘‘, komentirao je Nicolas, a iste riječi iskoristio je i Dinko, no on je otišao i korak dalje. ‘‘Za mene najbolji ples večeras‘‘, zaključio je. Tamara i Almira također su pohvalile ovaj par, a Josipa je nakon komentara žirija bila toliko emotivna da nije mogla skriti suze. Žiri ih je nagradio s 33 boda i tako ih lansirao na vrh bodovne ljestvice.

Sa samo jednim bodom manje prošli su Marko i Ela, koji su izveli paso doble, a njihova plesna ‘‘borba u areni‘‘ i talent svidjeli su se i žiriju. ‘‘Vidio sam u Marku neki novi talent, sviđa mi se vaš temperament‘‘, Dinko je bio također zadovoljan viđenim, a Tamara je izjavila da joj se čini kako je Ela od Marka napravila zmaja. Njihovom izvedbom bila je fascinirana i Almira.‘‘Jedna strast, vrlo dobro i zaista jedva čekam vidjeti vas dalje‘‘, zaključila je.

Slavko i Gabriela izveli su atraktivnu točku koja je sve ostavila bez daha, a njihova prva rumba završila je dramatičnim Gabrielinim primanjem za luster i elegantnim podizanjem u visinu. ‘‘Samo je jedna prilika za dobar prvi dojam, a vi ste tu priliku jako dobro iskoristili‘‘, započeo je komentare član žirija Nicolas. Da se osjetila sjajna energija među ovim parom, pokazalo je i ocjenjivanje, a za ovu izvedbu dodijeljeno im je 30 bodova. T.K.
Sa samo jednim bodom manje prošli su Marko i Ela koji su izveli paso doble, a njihova plesna ‘’borba u areni’’ i talent svidjeli su se i žiriju
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike