Crna kronika
ISTRČALA NA CESTU SA SLADOLEDOM U RUCI...

Petogodišnju djevojčicu na cesti udario auto
Objavljeno 18. ožujka, 2019.
ZAGRAĐE - Prometna nesreća u kojoj je petogodišnja djevojčica s ozljedama noge završila u požeškoj bolnici dogodila se u nedjelju oko 15 sati u mjestu Zagrađe nedaleko od Pleternice. Kako doznajemo, djevojčica je, nakon što joj je otac kupio sladoled iz sladoledarskog kombija koji je kružio selom, neoprezno izišla na cestu i doslovce naletjela na automobil koji je išao sporo. Od mještana Zagrađa doznajemo kako je djevojčici nakon pada na tlo automobil prešao preko noge.


Nesreća se zbila ispred kuće njezina djeda. Vidjevši da se približava sladoledarski kombi, petogodišnjakinjin otac je sa kćerkom i nećakinjom izišao na ulicu i naručio dva sladoleda. Kada je petogodišnjakinja uzela svoj sladoled, a otac je kupovao drugi sladoled nećakinji, djevojčica je istrčala ispred kombija na cestu i doslovce udarila u bočni dio automobila koji joj je potom ozlijedio nogu. Za upravljačem automobila nalazio se daljnji djevojčičin rođak.
Vidjevši nesreću i začuvši djevojčičin plač, obitelj i rodbina odmah su istrčali na ulicu. Djevojčicu su odmah stavili u taj isti automobil koji ju je ozlijedio, nakon čega ih je vozač, zajedno s roditeljima petogodišnjakinje, odvezao u požešku bolnicu. Do zaključenja teksta nismo doznali kakva je težina zadobivenih ozljeda. Očevid na mjestu nesreće obavili su operativci Policijske uprave požeško-slavonske. M.Bugarić
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NESREĆA U SLAVIČEKOVU PROLAZU U OSIJEKU

Biciklom naletjela na pješaka u centru grada

2

GOSPODARSKI KRIMINAL

Milijardu kuna štete samo u prošloj godini

3

UHVAĆENI SRBIN I HRVAT KOD KARLOVCA

Oduzeto 170 kg marihuane i pištolji