Osijek
ODBOR ZA PRIZNANJA

Prijedlog za nagrade OBŽ-a
Objavljeno 18. ožujka, 2019.
U tijeku je rok za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Osječko-baranjske županije.

Nagrada Osječko-baranjske županije javno je priznanje koje se dodjeljuje za izuzetna ostvarenja postignuta na području OBŽ-a u svim djelatnostima. Nagrada se dodjeljuje za iznimna postignuća u područjima gospodarskih djelatnosti, znanosti, prosvjete, zdravstva i socijalne skrbi, kulture, tjelesne kulture, športa i tehničke kulture. Nagrada se može dodijeliti za životno djelo, ili za uspjehe ostvarene u određenoj djelatnosti u prethodnoj godini.

Nagrada za životno djelo može se dodijeliti pojedincima koji žive na području OBŽ-a, ili su na njemu proveli dio života tijekom kojeg su postigli izuzetna ostvarenja zbog kojih se nagrađuju. Nagrada za uspjehe ostvarene u određenoj djelatnosti u prethodnoj godini (godišnja nagrada) može se dodijeliti pojedincima, grupama za kolektivna ostvarenja i pravnim osobama koje žive ili djeluju na području OBŽ-a.

Prijedlozi podneseni na obrascima, koji se mogu podići u Tajništvu OBŽ-a, Trg Ante Starčevića 2, ili na web-stranicama www.obz.hr, s odgovarajućim obrazloženjem i dokumentacijom podnose se Odboru za priznanja na adresu: Osječko-baranjska županija, Odbor za priznanja OBŽ-a, 31000 Osijek, Trg Ante Starčevića 2, najkasnije do 5. travnja 2019. godine. I. Alilović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike