Sport
DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

Osijek II: Moramo biti oprezni, pokušat će napasti iz kontri
Objavljeno 16. ožujka, 2019.
Ovo je susret bez ikakvih nepoznanica, jer se suparnici itekako dobro poznaju i često susreću

Vezani članci

DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

BSK: Kadar nam je devastiran, ali idemo po pozitivan rezultat

Osijek II očekuje slavonski okršaj protiv susjeda iz Bijelog Brda. Momčad Dine Skendera u prva dva proljetna kola imala je polovičan učinak, ali BSK dočekuje kao apsolutni favorit.


Naime, bijelo-plavi su dosad bili neumoljivi kao domaćini jer su suparnicima od mogućeg 21 boda na svom terenu prepustili samo jedan jedini. Lučko je, tamo još na početku sezone, bilo jedini sretnik koji je Gradski vrt napustio neporažen. No susret nogometaša Osijeka II i BSK ipak je drukčiji od ostalih jer se suparnici itekako dobro poznaju i malo je toga što bi moglo iznenaditi drugu stranu. Jedan od Osijekovih aduta mogla bi biti nova momčad u odnosu prema jesenskom dijelu sezone koja tek treba pokazati svoju stvarnu vrijednost. Pa, ako ni Dino Skender još ne može sa sigurnošću utvrditi koliko mu momčad stvarno može, kako će onda to znati njegov kolega na drugoj strani Denis Krstanović.


- BSK-u su bodovi itekako potrebni u borbi za opstanak. Nedvojbeno ih je podignula i pobjeda nad Dinamom u prošlom kolu, pa će nam sigurno osokoljeni doći u goste. Dobro se poznamo jer često igramo i međusobne prijateljske utakmice, a nedavno su nas dobro namučili u "generalki" za proljetni dio sezone. Očekujemo kako će im plan biti čvrsta obrana i orijentacija na brze protunapade i zato trebamo biti oprezni. No, optimistični smo i očekujemo novu pobjedu na svom terenu - kaže Dino Skender, trener Osijeka II.


Inače, momčad će mu biti pojačana Danijelom Lončarom, koji ima tri žuta kartona, pa ne može participirati za susret prve momčadi protiv Rijeke što će Skenderu itekako dobro doći s obzirom na manjak srednjih braniča.


Vjerojatni sastav: Kukić, Lončar, Ćosić, Gačić, Todorovski, Žaper, Soldić, Talys, Caimacov, Kolega, Dago.
Slavonski drugoligaški derbi igra se u Gradskom vrtu u subotu s početkom u 15.30 sati, a za gledatelje vrijede uobičajna pravila. Otvorena će biti samo zapadna tribina, na koju je ulaz moguć samo sa sjeverozapadne strane, a za utakmicu vrijede svi oblici godišnjih ulaznica.


Dalibor Keler
Osijek Ii će biti pojačan Danijelom Lončarom, koji zbog tri žuta kartona ne ide s prvim sastavom u Rijeku
Možda ste propustili...

MURSAŠI SE ISKAZALI U KAŠTELANSKOJ MAJSTORICI

Najtežom stazom ponovno do finala doigravanja za prvaka

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike