Sport
RIJEKA NA BIJELO-PLAVE BEZ DESETORICE

Bišćan: U nedjelju pobjeda vrijedi više od tri boda
Objavljeno 16. ožujka, 2019.
Nogometaši Rijeke u nedjelju na Rujevici u derbiju kola dočekuju Osijek. Više i nije neka novost da "bijeli" na svoje suparnike idu bez glavnine igrača, protiv Osijeka neće biti njih najmanje deset!


- Sasvim sigurno da će utakmica biti ekstra zahtjevna, ali vjerujem da smo u stanju izvući maksimum iz sebe. Uz pomoć naše publike u stanju smo odigrati na optimumu naših sadašnjih mogućnosti i vjerujem da će to onda biti dovoljno za pobjedu. Sad nam je stvarno najvažnije da se koncentriramo na Osijek, u nedjelju pobjeda vrijedi više od tri boda. Jedva čekamo stanku nakon koje se nadamo da ćemo imati više igrača na dispoziciji - istaknuo je trener Rijeke Igor Bišćan.


Najveći problemi za Bišćana pozicije su zadnjih veznih i lijevog bočnog igrača.


- Vidjet ćemo kakva je situacija s Lončarom, još nismo sigurni hoće li moći igrati. A ako neće, uz Halilovića tu imamo i mladog Lepinjicu. Postoje i neke mogućnosti s Capanom, ali i neke dodatne s Gorgonom. No, vidjet ćemo... Što se tiče lijevog beka, ili lijevog bočnog, Smolčić je jedna od opcija, ali i neka rošada s Capanom.


Heber i Tomečak mogli bi se vratiti punim treninzima nakon stanke.
- Tomečak se čini dosta dobro i ako tako ostane sljedećeg tjedna trebao bi postupno ulaziti u treninge s nama. Čuvamo li Hebera? S njim je slična situacija kao i s Tomečakom. Njegov nalaz je dosta dobar i od sljedećeg tjedna i on bi postupno trebao podizati opterećenja i intezitet svoga rada. Ako bude sve u redu, čemu se iskreno nadam, mislim da ćemo na njih moći računati za dva i pol tjedna - zaključuje Bišćan. D. F.
Možda ste propustili...

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

Najčitanije iz rubrike